Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

6 διάσημες fashion bloggers μας δείχνουν τι φοράνε αυτή την εποχή!

Όσα πρέπει να προσέξεις!

4 Νοεμβρίου 2018 17:19
6 διάσημες fashion bloggers μας δείχνουν τι φοράνε αυτή την εποχή!

H Chiara Ferragni, η Leonie Hanne, η Aimee Song, η Negin Mirsalehi, η Kristina Bazan και η Τhassia Naves είναι 6 από τις πιο γνωστές, πιο στιλάτες και πιο πλούσιες fashion bloggers παγκοσμίως. Οι συγκεκριμένες fashionistas ακολουθούν πιστά τις τάσεις αλλά η καθεμία με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο. Τι επιλέγουν να φοράνε αυτές τις μέρες; Πώς υποδέχονται τον χειμώνα σιγά σιγά και ποιες είναι οι αγαπημένες τους τάσεις;

Chiara Ferragni
H Chiara Ferragni επιλέγει neon φούξια και επιμένει σε αυτό ακόμα και το φθινόπωρο! Αν θες να υιοθετήσεις το στιλ της τότε επένδυσε σε ένα πουλοβεράκι σε μια neon απόχρωση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θλίψη: "Έφυγε" από τη ζωή γνωστή παίκτρια του "Voice" στα 49 της!

#Leonie Hanne
Η Leonie Hanne φοράει σακάκι και φούστα στο ίδιο καρό σχέδιο και ενισχύει το look της με πολλά αξεσουάρ και κοσμήματα. Τα κόκκινα καρό είναι μεγάλη τάση της μόδας και σου συνιστούμε ανεπιφύλακτα να τα βάλεις στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.

#Aimee Song
Η αγαπημένη μας fashion blogger, Aimee Song, επιλέγει μπεζ παλτό και μπεζ κασκόλ και αυτός ο συνδυασμός μας αρέσει πολύ! Τώρα που θα κρυώσει ο καιρός δοκίμασε να φορέσεις και εσύ παλτό και κασκόλ στην ίδια ακριβώς απόχρωση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Αυτός παρέσυρε με το ΙΧ του τον Τάκη Τσουκαλά!

Negin Mirsalehi
Η Νegin Mirsalehi επιλέγει top με φουσκωτά μανίκια σε ένα υπέροχο λευκό-μπορντό πουά που κλέβει τις εντυπώσεις. Η Negin σου προτείνει να συνδυάσεις τέτοιου είδους μπλούζες με τζιν για ένα πιο casual αποτέλεσμα.

#Kristina Bazan
Η Kristina Bazan λατρεύει να συνδυάζει πολλά διαφορετικά prints μεταξύ τους. Σε πρόσφατη εμφάνισή της επέλεξε να συνδυάσει animal print top, με δερμάτινο παντελόνι και ριγέ σακάκι.

Thassia Naves
Πολλές vintage τάσεις επιστρέφουν από τα παλιά και η Thassia Naves υιοθετεί τα πουά! Μάλιστα η γνωστή fashion blogger συνδυάζει το πουά σύνολό της με τζιν jacket και το αποτέλεσμα είναι υπέροχο! Ψάξε και εσύ στην ντουλάπα σου και ανακάλυψε όλα αυτά τα vintage κομμάτια που ίσως έχεις και τα έχεις ξεχάσει. Συνδύασέ τα με νέες τάσεις και θα εντυπωσιαστείς με το πόσο θα αναβαθμιστεί το στιλ σου!

faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share