Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Τατιάνα Στεφανίδου: Μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ντουλάπας της!

Ποια είναι τα μυστικά στο ντύσιμο;

4 Νοεμβρίου 2018 15:00
Τατιάνα Στεφανίδου: Μας αποκαλύπτει τα μυστικά της ντουλάπας της!

Η λαμπερή οικοδέσποινα Τατιάνα Στεφανίδου είναι η απόδειξη πως μια TV Persona μπορεί να είναι πρότυπο ζωής και στυλ (τον κανόνα τον έχει ήδη εφαρμόσει η Oprah Winfrey). Το Youweekly.gr επέλεξε τις καλύτερες εμφανίσεις της «Τάτι» και μίλησε με τη στυλίστριά της Χρυσάνθη Θωμάτου για τα trends της νέας σεζόν!

«Αγαπώ τα απλά κομμάτια, ενώ η αγαπημένη μου απόχρωση είναι το έντονο μπλε του κοβαλτίου», έχει δηλώσει η ίδια και φροντίζει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία τόσο στο καθημερινό τηλεοπτικό μαγκαζίνο της στο κανάλι Ε όσο και στην προσωπική της ζωή.

Την ίδια θετική επίδραση πάνω της φαίνεται να έχει και όλη η παλέτα του ροζ, που ταιριάζει ιδανικά στην ανοιχτόχρωμη επιδερμίδα της και τα ξανθά (πλέον) μαλλιά της. «Η νέα σεζόν προστάζει χρώμα, ψυχεδελικά prints και αθλητικό ύφος! Από τα παραπάνω προβλέπω πως η Τατιάνα θα φορέσει περισσότερο μονόχρωμα σύνολα σε παστέλ και φλούο τόνους που γράφουν τέλεια στον φακό! All time classic επιλογή αποτελούν φυσικά τα μίντι μαύρα φορέματα», εξηγεί η επί οκτώ χρόνια στυλίστριά της Χρυσάνθη Θωμάτου στο Youweekly.gr. Συνεχίστε παρακάτω..

Το «μικρό» μαύρο φόρεμα

Τι κοινό έχουν η Τατιάνα Στεφανίδου και η Sarah Jessica Parker; Και οι δύο είναι chic και εμπιστεύονται το LBD στις βραδινές τους εξόδους. «Είναι το ρούχο που όλες οι γυναίκες πρέπει να έχουμε στην ντουλάπα μας!» τονίζει η Τατιάνα. Και συνεχίζει: «Αποτελεί διαχρονικό outfit και σου λύνει τα χέρια με τον καλύτερο τρόπο σε όλες τις περιστάσεις. Είναι μια κλασικά επιτυχημένη αγορά και το κομμάτι που πρέπει να αναζητάς σε περιόδους εκπτώσεων, αφού ξέρεις πως θα είναι η πιο σωστή επένδυση. Ποτέ δεν φεύγει από τη μόδα και μπορεί να σταθεί παντού, σε κάθε περίσταση!»

Με πόζα που θα ζήλευε και... supermodel. Παρόμοιο φόρεμα υπάρχει στη σειρά Makis Tselios Y.W. (με €54,80 από τα Κattis Fashion).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τασούλα Διονυσίου: Η κόρη του Στράτου Διονυσίου και ο φρικιαστικός θάνατός της!

«Η σεζόν αλλάζει σιγά σιγά και η γκαρνταρόμπα μας – όπως οι τάσεις της μόδας προτείνουν– πρέπει να αποκτήσει χρώμα. Αν δεν είσαι και τόσο φίλη των περίεργων συνδυασμών, η μονοχρωμία είναι μια σίγουρη, πάντα επιτυχημένη και κομψή επιλογή. Είναι μάλιστα και ένα “έξυπνο” κόλπο που χρησιμοποιούν πολλοί επαγγελματίες όταν θέλουν να επιμηκύνουν τη φιγούρα. Με λίγα λόγια, ένα μυστικό για να δείχνεις ψηλότερη». Ω ναι, οι συμβουλές της Τατιάνας είναι πολύτιμες...

Με φόρεμα Access Fashion (€89) και γόβες Christian Louboutin (€550).

«H μόδα είναι κάτι που μου αρέσει πολύ να ασχολούμαι», τονίζει η Τατιάνα. Αυτή την εποχή δίνει έμφαση στους τόνους της μόκας, του καφέ και του πράσινου, αποχρώσεις που δένουν μεταξύ τους σαν πίνακας ζωγραφικής του Vincent van Gogh. «Οι ουδέτεροι, γήινοι τόνοι είναι στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεών της. Και αυτό γιατί είναι εύκολοι στους μεταξύ τους συνδυασμούς και δίνουν ένα chic αποτέλεσμα», εξηγεί η στυλίστριά της Χρυσάνθη Θωμάτου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θρίλερ στον αέρα με Boeing με 166 επιβάτες: Σηκώθηκαν F-16!

Προτιμήσεις της είναι οι τόνοι του καφέ... Εδώ με φόρεμα Access Fashion (€79) και γόβες Christian Louboutin (€650).

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share