Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει το τέλειο βραδινό μακιγιάζ! - Τι πρέπει να προσέξεις!

Δείξε εντυπωσιακή όπως η Δούκισσα!

23 Οκτωβρίου 2018 14:49
Δούκισσα Νομικού: Μας δείχνει το τέλειο βραδινό μακιγιάζ! - Τι πρέπει να προσέξεις!

Δείξε εντυπωσιακή όπως η Δούκισσα!

Η Δούκισσα Νομικού είναι από τις λαμπερές παρουσίες της Ελληνικής showbiz και όχι άδικα! Σε κάθε της δημόσια εμφάνιση τραβάει τα βλέμματα με την εντυπωσιακή ομορφιά της.

Το μοντέλο και παρουσιάστρια σου αποκαλύπτει το μυστικό της για βραδινό μακιγιάζ για να δείχνεις και εσύ εντυπωσιακή.

Σου έχει τύχει να βάφεσαι για μια βραδινή έξοδο και, όταν το ολοκληρώσεις και είσαι έτοιμη να φύγεις από το σπίτι, να παρατηρείς ότι το μακιγιάζ σου είναι κάπως «σκληρό»; Αντίθετα, σου έχει τύχει να είσαι βαμμένη από το απόγευμα και, στη βραδινή σου έξοδο μερικές ώρες αργότερα, το μακιγιάζ σου να δείχνει υπέροχο; Εμένα πολλές φορές!

Αφού συνειδητοποίησα λοιπόν ότι, 1-2 ώρες αφού βαφτώ, με τη φυσική υγρασία του προσώπου αλλά και του περιβάλλοντος, το μακιγιάζ μου πάντα δείχνει πιο ωραίο από ό,τι τη στιγμή που βάφομαι, απέκτησα τη δική μου μυστική ιεροτελεστία για ένα άψογο -αλλά πιο άμεσο- αποτέλεσμα:

Όταν ετοιμάζομαι για μια βραδινή εμφάνιση, πρώτα πλένω το πρόσωπό μου και βάφομαι και μετά κάνω ντους. Οι υδρατμοί από το ζεστό μπάνιο βοηθούν το μακιγιάζ να «απλωθεί» καλύτερα στο πρόσωπό μου και να δείχνει πιο φυσικό, και το δέρμα μου να έχει αυτή την πολύ ελαφριά σέξι γυαλάδα.

Προσοχή: Μιλάμε για ένα γρήγορο 4λεπτο ντους και όχι για... χαμάμ! Ο στόχος είναι να αποκτήσει το δέρμα μας μια φυσική υγρασία χωρίς φυσικά να δείχνουμε ιδρωμένες.

Extra tip: Πριν φύγω από το σπίτι, περνάω με ένα πινέλο λίγη διάφανη πούδρα στο μέτωπο και τη μύτη μου (την T ζώνη δηλαδή, που πάντα είναι πιο λιπαρή), για να αποφύγω τη γυαλάδα σε αυτά τα σημεία, που είναι αντιαισθητική.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share