Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Τα make up, hair και skin routine trends που θα επικρατήσουν τον χειμώνα!

Όσα πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας!

10 Οκτωβρίου 2018 13:11
Τα make up, hair και skin routine trends που θα επικρατήσουν τον χειμώνα!

Ζωηρό χρώμα στα μαλλιά, λαμπερή επιδερμίδα και έντονο make up είναι οι κυρίαρχες τάσεις τις σεζόν. Μία τουλάχιστον πρέπει να την ακολουθήσουμε. Δεν μπορούμε να είμαστε έξω από τα πράγματα. Ας τις δούμε αναλυτικά και τα ξαναλέμε.

Χρώμα στα μαλλιά. Κανονικό χρώμα όχι καστανό, ξανθό. Το είδαμε στο show του Marc Jacobs όπου όλα τα μοντέλα απέκτησαν έντονες ροζ, πράσινες και μπλε αποχρώσεις αλλά και στον Jeremy Scott που κινήθηκε σε τόνους που θύμιζαν ζαχαρωτά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έξαλλη η Τατιάνα Στεφανίδου: Σε τραγική κατάσταση η παρουσιάστρια!

Αν το αποφασίσετε πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι χρειάζεται έξτρα περιποίηση για να παραμείνει ζωηρό κι ωραίο. Πλούσια και συχνή ενυδάτωση αλλά και φροντίδα με προϊόντα που τρέφουν την τρίχα.

Λαμπερό δέρμα: Ειδικά τη φετινή σεζόν όλα ξεκινούν και τελειώνουν σ’αυτό. Είναι η βάση κάθε look. Για να το αποκτήσουμε ξεκινάμε με τα εύκολα: την ρουτίνα περιποίησης που περιλαμβάνει αρχικά τον καλό καθαρισμό με προϊόν που περιέχει ενυδατικά στοιχεία και δεν στεγνώνει την επιδερμίδα.

Συνεχίζουμε με ένα αντιοξειδωτικό boost, ιδανικά με βιταμίνη C στη σύνθεση του και ολοκληρώνουμε με το φον ντε τεν που καλύπτει τυχόν ατέλειες και αυξάνει την φωτεινότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε ο πασίγνωστος Έλληνας μεγαλοεπιχειρηματίας, Α.Σπανός!

Ένταση (μεγάλη) στα μάτια: Από την Οίκο Altuzarra μέχρι την Kate Spade οι make up artists μας εξήγησαν ότι το make up της σεζόν θέλει μια υπερβολή στο βλέμμα. Και μας προτείνουν να μην τη φοβηθούμε.

Shimmer και glitter δίνουν και παίρνουν ενώ χρώματα όπως πράσινο-σμαραγδί και aquamarine ανεβαίνουν στα μάτια μας.

faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share