Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Γάμος Οικονομάκου: Η εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά!

Γιατί έτσι;

7 Οκτωβρίου 2018 14:33
Γάμος Οικονομάκου: Η εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα που σχολιάστηκε πολύ αρνητικά!

Όλα τα φλας ήταν στραμμένα χθες στο νησί των Ανέμων και στις εντυπωσιακές παρουσίες που βρισκόντουσαν ανάμεσα στους καλεσμένους στον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου.

Μια όμως από τις παρουσίες σχολιάστηκε ιδιαίτερα αρνητικά... Ποια ήταν αυτή; Η Χριστίνα Μπόμπα! Γιατί όμως;

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τον γάμο της Αθηνάς Οικονομάκου και του Φίλιππου Μιχόπουλου αφού τα δυο ζευγάρια διατηρούν στενές φιλικές σχέσεις.

Το εντυπωσιακό φόρεμα που επέλεξε όμως η Χριστίνα Μπόμπα να φορέσει χθες δεν ενθουσίασε και σχολιάστηκε εξαιρετικά αρνητικά...

Η γλυκιά Χριστίνα Μπόμπα επέλεξε μια πολύ σέξι δημιουργία της Λουκίας για να πάει στον γάμο της φίλης της με αβυσσαλέο ντεκολτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΝΤ1: Αποχώρηση «βόμβα» από το κανάλι!

Το αποκαλυπτικό μπούστο της Χριστίνας με το αβυσσαλέο ντεκολτέ ήταν έτοιμο να... εκραγεί κάτι που φαίνεται ακόμα και στις φωτογραφίες που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου! Το πληθωρικό μπούστο της Χριστίνας ήταν τόσο σέξι που τραβούσε τα βλέμματα και τα σχόλια σαν.. μαγνήτης! Η αλήθεια είναι πως η Χριστίνα Μπόμπα δεν έχει ανάγκη από υπερβολές για να εντυπωσιάσει, αφού διαθέτει ένα από τα πιο όμορφα πρόσωπα!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share