Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Summer Sales: Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείψουν από την ντουλάπα σου!

Είναι must!

16 Ιουλίου 2018 11:30
Summer Sales: Τα κομμάτια που δεν πρέπει να λείψουν από την ντουλάπα σου!

Βρισκόμαστε στην καρδιά του καλοκαιριού και όλες λίγο πολύ ανυπομονούμε να ξεκινήσουν οι διακοπές μας και να περάσουμε μοναδικές στιγμές ξεγνοιασιάς σε κάποια παραλία αλλά και να κάνουμε τις βόλτες μας στα σοκάκια του αγαπημένου μας νησιού.

Έτσι λοιπόν, είμαστε σε αυτό το mood που σκεφτόμαστε τι θα πρέπει να βάλουμε στην βαλίτσα μας και γενικά να κάνουμε τις τελευταίες αγορές που χρειαζόμαστε για τις πιο όμορφες μέρες του χρόνου. Guess what? Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή να βγεις στα μαγαζιά και να κάνεις τις αγορές σου, από αυτή που οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει.

Στις εκπτώσεις υπάρχουν κάποιοι “κανόνες” που αν τους ακολουθήσεις θα κάνεις έξυπνες αγορές και το σημαντικότερο αυτά που θα αγοράσεις θα τα φορέσεις και τα επόμενα καλοκαίρια.

Αυτός είναι και ο σημαντικότερος κανόνας που πρέπει να θυμάσαι… “Στις εκπτώσεις δεν αγοράζουμε ποτέ τα trends τις εκάστοτε σεζόν αλλά διαχρονικά κομμάτια που θα έχουμε αποκτήσει οικονομικά και θα τα ευχαριστηθούμε για πολλά χρόνια ακόμα”.

Eδώ λοιπόν έχω βρει για εσένα τα 5 κομμάτια που θα πρέπει να αγοράσεις αλλά και όλα τα tips και τρόπους για να τα φορέσεις με στιλ!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος έρωτας στην ελληνική showbiz! Το ζευγάρι που παίζει κρυφτό με τα φλας...

Οne Piece Swimsuit

Δεν υπάρχει τιποτα καλύτερο για μια chic εμφάνιση στην παραλία από ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, είναι must have ταιριάζει σε γυναίκες όλων των ηλικιών και δεν πρόκειται να φύγει ποτέ μα ποτέ από την μόδα! Συνδύασε το με ένα λευκό λινό πουκάμισο για το απόλυτο beach look.

Striped Pants

Oι ρίγες σαν ντεσέν είναι ότι πιο hot για τις εμφανίσεις σου στο νησί, μια ριγέ λοιπόν ψηλόμεση παντελόνα είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να βάλεις στην βαλίτσα των διακοπών σου. Συνδύασε τη με λευκό crop top η camisole.

Linen Dress

To λινό είναι σαν ύφασμα συνώνυμο με το καλοκαίρι, είναι απαλό, αέρινο και ο ορισμός του απόλυτου διαχρονικού ρούχου κομματιού της ντουλάπας μας. Συνδύασε το με ένα bamboo καλάθι για τσάντα και τα αγαπημένα σου flat πέδιλα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Κατερίνα Δαλάκα: "'Όλα τα παιχνίδια είχαν τη δική τους ομορφιά, αλλά..."

Midi Skirt

Oι αγαπημένες μας midi φούστες επέστρεψαν δυναμικά και είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends για την σεζόν που διανύουμε, επέλεξε μια πουά η καρό φούστα για τις καθημερινές σου εμφανίσεις.

Εspadrilles

Μπορείς να σκεφτείς ένα πιο άνετο παπούτσι για τις all day chic εμφανίσεις σου στην πόλη αλλά και σε οποιονδήποτε καλοκαιρινό προορισμό. Παραμένει η αγαπημένη μας επιλογή!!!

Πηγή: faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share