Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κάνε αυτό το scrub πριν βγεις στον ήλιο και θα αποκτήσεις το πιο τέλειο μαύρισμα που είχες ποτέ!

Κι όμως κάνει θαύματα!

10 Ιουλίου 2018 16:46
Κάνε αυτό το scrub πριν βγεις στον ήλιο και θα αποκτήσεις το πιο τέλειο μαύρισμα που είχες ποτέ!

Το μαύρισμα είναι μία υπόθεση απλή αλλά… και πολύπλοκη ταυτόχρονα. Το όμορφο, βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα θέλει λίγη περισσότερη προσπάθεια από το αντηλιακό και την άπλα στον ήλιο. Θέλει προετοιμασία και για αυτή θα σου μιλήσουμε σήμερα. Για το τι πρέπει να κάνεις πριν βγεις στον ήλιο…

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή βόμβα με τον σύντροφο της Ειρήνης Λαγούδη: Τα απειλητικά μηνύματα πριν πεθάνει!

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι απολέπιση. Αν απομακρύνεις τα νεκρά κύτταρα θα μαυρίσεις πιο βαθιά, πιο σωστά και πιο ομοιόμορφα και έχουμε το τέλειο diy scrub για να το κάνεις και παράλληλα να ενυδατωθείς και να καταπολεμήσεις την κυτταρίτιδα. Ναι, είμαστε τόσο μπροστά!

Θα χρειαστείς 4 μεγάλες κουταλιές στιγμιαίο καφέ που ξέρεις ήδη πως καταπολεμά την κυτταρίτιδα και κάνει ελαφριά απολέπιση.

Θα χρειαστείς 4 μεγάλες κουταλιές μέλι που ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα αλλά και θα σε βοηθήσει να διατηρήσεις το μείγμα πηχτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το τελευταίο αντίο στον 14χρονο που αυτοκτόνησε στην Αργυρούπολη!

Θα χρειαστείς επίσης και 2 μεγάλες κουταλιές λάδι καρύδας που είναι σούπερ αντιοξειδωτικό και ενυδατικό! Όλα αυτά θα τα αναμείξεις σε ένα μπολ, θα μπεις στην μπανιέρα και δεν θα αφήσεις ούτε σπιθαμή που να μην τρίψεις. Ναι, το μπάνιο σου θα γίνει χάλια αλλά με λίγο νερό θα καθαρίσει. Εννοείται όταν βγεις από το μπάνιο δεν θα ξεχάσεις να βάλεις ενυδατική και στον ήλιο… ΑΝΤΗΛΙΑΚΟ!

Πηγή: faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share