Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις εμμονή με τον σύντροφό σου!

Διαβάστε αναλυτικά...

7 Ιουλίου 2018 15:37
Τα σημάδια που δείχνουν ότι έχεις εμμονή με τον σύντροφό σου!

Ψάχνεις τον σύντροφό σου παντού και όταν δεν είναι κοντά σου νιώθεις ανασφάλεια και δυστυχία. Κάθε φορά που έχεις να πας σε μία συνέντευξη για δουλειά τον θέλεις εκεί για να σε εμψυχώνει, τον παίρνεις μαζί σου ακόμα και όταν βγαίνεις με τις φίλες σου και γενικά θέλεις να είστε συνεχώς μαζί.

Δες τα 9 πιο σημαντικά σημάδια που θα σου πουν ότι έχεις εμμονή μαζί του

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Επέστρεψαν στην Ελλάδα Νικόλας και Πάνος! (photos)

  1. Ξοδεύεις τις οικονομίες σου για να του κάνεις συνεχώς δώρα. Αν θέλεις συνεχώς να του κάνεις δώρα για να τον κρατήσεις κοντά σου τότε είσαι σε πολύ λάθος δρόμο.
  2. Το βρίσκεις δύσκολο να είσαι χαρούμενη μακριά του. Αν ο αγαπημένος σου είναι η μόνη πηγή ευτυχίας σου τότε έχεις μεγάλο πρόβλημα.
  3. Φοβάσαι να είσαι μόνη σου. Αν δεν μπορείς με τίποτα να κοιμηθείς μόνη σου τότε σίγουρα εξαρτάσαι τρομερά από αυτόν.
  4. Νιώθεις κενή μέσα σου όταν είστε χώρια. Σε μία υγιή σχέση είναι λογικό να περνάς λίγο χρόνο με τις φίλες σου και εκείνος με τους δικούς του φίλους. Μπορεί να στέλνετε που και που κανένα μήνυμα ο ένας στον άλλον αλλά οι υπερβολές σίγουρα δεν είναι υγιείς.
  5. Πανικοβάλλεσαι στη σκέψη ότι μπορεί να τον χάσεις. Όταν ο σύντροφός σου πέφτει κατά λάθος πάνω στην πρώην του και εσύ παθαίνεις κρίση πανικού, τότε δεν είσαι σε καθόλου σωστό δρόμο. Χαλάρωσε λιγάκι γιατί έτσι που το πας είναι πολύ πιο πιθανό να τον χάσεις.
  6. Όταν ταξιδεύει για δουλειά, αισθάνεσαι ότι έχεις κατάθλιψη. Δε θέλεις να βγεις από το σπίτι, να δεις τους φίλους σου και δεν μπορείς με τίποτα να κοιμηθείς. Πρέπει επειγόντως να χαλαρώσεις.
  7. Κάνεις σεξ μαζί του για να τον κάνεις να σε αγαπάει περισσότερο. Αν ο λόγος που κοιμάσαι μαζί του είναι για να μην τον χάσεις ή για να μην σε απατήσει τότε κοιμάσαι μαζί του για τους λάθος λόγους.
  8. Δεν έχεις χρόνο να πληρώσεις τους λογαριασμούς σου, να δεις τους φίλους σου ή να πάρεις τηλέφωνο τους γονείς σου γιατί η σχέση σας απαιτεί πολύ από τον χρόνο σου.
  9. Δεν μπορείς να δουλέψεις γιατί τον σκέφτεσαι συνεχώς.

Πηγή: keepup.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share