Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η «εκρηκτική» Ρωσίδα τενίστρια που πέταξε την Σαράποβα εκτός Γουίμπλεντον!

H εντυπωσιακή Vitalia Diatchenko αναδεικνύει μέσω Instagram τη σούπερ σeξι πλευρά της!

6 Ιουλίου 2018 10:40
Η «εκρηκτική» Ρωσίδα τενίστρια που πέταξε την Σαράποβα εκτός Γουίμπλεντον!

Ονομάζεται Vitalia Diatchenko, είναι Ρωσίδα πρωταθλήτρια στο τένις και έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μόλις πριν λίγες ώρες, πετώντας εκτός Γουίμπλεντον τη διάσημη Μαρία Σαράποβα, σε έναν «μαραθώνιο» αγώνα διάρκειας τριών ωρών!

Η Vitalia, ωστόσο, διαθέτει πολλά ακόμα προσόντα και ταλέντα, τα οποία δεν είχαν αναδειχθεί το προηγούμενο διάστημα λόγω των τραυματισμών της που την άφησαν πολύ πίσω στην παγκόσμια κατάταξη. Η νίκη της, ωστόσο, στις 3 Ιουλίου κατά της Σαράποβα, την «εκτόξευσε» στην 71η θέση, ενώ ήταν η πρώτη φορά που η Σαράποβα έμεινε εκτός από τον 2ο γύρο της μεγάλης διοργάνωσης. Επόμενος αντίπαλος της Vitalia θα είναι η Αμερικανίδα Sofia Kenin, η οποία βρίσκεται αρκετά χαμηλά στην παγκόσμια κατάταξη.

Η Ρωσίδα τενίστρια μπορεί να έχασε πολύτιμο έδαφος στην προσπάθειά της να διακριθεί στον αθλητισμό, δεν άφησε, όμως, να πάει χαμένος ο χρόνος στη διατήρηση της δημόσιας εικόνας της, αναδεικνύοντας μέσω φωτογραφιών που «ανέβασε» στο instagram, μία... άλλη όψη της, εκείνη της άκρως αισθησιακής γυναίκας και αθλήτριας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Τέλος στην Κυριακή! Για τελευταία φορά θα δούμε...

Τα post της με ένα κατάλευκο μαγιό σε ένα ονειρικό τοπίο, καθώς και σε πισίνα, συγκέντρωσαν χιλιάδες ακολούθους:

Πηγή: E-Radio.gr Lifestyle

 

Ροή ειδήσεων

Share