Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Shirt dress! Αυτό το ρούχο είναι η επιλογή μας για κομψές και θηλυκές all day εμφανίσεις!

Ότι πρέπει για το καλοκαίρι!

21 Μαΐου 2018 18:09
Shirt dress! Αυτό το ρούχο είναι η επιλογή μας για κομψές και θηλυκές all day εμφανίσεις!

Φέτος στις βιτρίνες των καταστημάτων βλέπουμε όλο και περισσότερο διαχρονικά κομμάτια συνυφασμένα με την κομψότητα και η αλήθεια είναι πως μας αρέσει πολύ γιατί είναι ρούχα που όλες μας μπορούμε να φορέσουμε και το καλύτερο να είμαστε καλοντυμένες από το πρωί μέχρι το βράδυ!

Ένα από αυτά τα ρούχα που σου μίλησα παραπάνω είναι και το shirt dress, το οποίο είναι ένας συνδυασμός του κλασσικού πουκάμισου και του αγαπημένου σε όλες μας φορέματος, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί στο γραφείο με flat σανδάλια η espadrilles και να το μετατρέψεις σε ένα απόλυτα sexy και βραδινό σύνολο επιλέγοντας ψηλοτάκουνα πέδιλα και mini bag.

Tο ‘πουκάμισο-φόρεμα’ λοιπόν αυτό είναι must have για φέτος το καλοκαίρι και το πιο σημαντικό είναι πως μπορείς να σε mini- midi & maxi εκδοχή για να διαλέξεις αυτή που ταιριάζει στον δικό σου σωματότυπο!

Όπως θα δεις στην παρακάτω φωτογραφία εγώ επέλεξα να φορέσω το shirt dress από το πρωί με τις αγαπημένες μου espadrilles σε κίτρινο χρώμα και ολοκλήρωσα το outfit με μια shoulder bag σε γαλάζιο χρώμα.

Σου έχω και ένα μυστικό για το πως μπορείς εύκολα να μετατρέψεις το αγαπημένο πουκάμισο του αγοριού σου σε ένα mini shirt dress και αυτό γίνεται πολύ απλά αρκεί να φορέσεις μια λεπτή η μεσαία (στο μέγεθος) ζώνη στην μέση σου πάνω από πουκάμισο και με αυτό τον τρόπο να το κάνεις μεσάτο και απόλυτα θηλυκό για τις βόλτες σου στο νησί και όχι μόνο!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη: Με δική της εκπομπή παίκτρια του Survivor! Έπεσε η υπογραφή με τον ΣΚΑΙ...

Τέλος έχω βρει για εσένα τις ωραιότερες streetstyle εμφανίσεις με shirt dress για να πάρεις και άλλες ιδέες από το πως το φόρεσαν τα αγαπημένα μας it girls!

Πηγή: faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share