Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Hair trend: Υιοθέτησε το look της Ελένης Μενεγάκη για μοναδικές εμφανίσεις! Εσύ ποιο ξεχώρισες; (Photo)

Τα hair styling που αγαπήσαμε!

15 Απριλίου 2018 15:37
Hair trend: Υιοθέτησε το look της Ελένης Μενεγάκη για μοναδικές εμφανίσεις! Εσύ ποιο ξεχώρισες; (Photo)

Πόσες φορές έχεις θαυμάσει τις εξαιρετικές κομμώσεις της Ελένης Μενεγάκη, που προσδίνουν φινέτσα και θηλυκότητα στο στυλ της- χωρίς να είναι τυποποιημένες;

Για το αποτέλεσμα αυτό ευθύνεται ο Βασίλης Μπουλούμπασης.

Το Youweekly.gr, συγκέντρωσε τα χτενίσματα της Ελένης που πρέπει να αντιγράψεις!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαράζει καρδιές: Η φωτογραφία που ανέβασε ο αδελφός του Γιώργου Μπαλταδώρου στο Facebook και προκαλεί ανατριχίλα!

Hair Bun

Ο κότσος αυτός- τόσο στην ανάλαφρη έκδοση του, όσο και την «αυστηρή» αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας! Ταιριάζει σε όλους τους τύπου προσώπου και είναι πολύ εντυπωσιακό σε όσες γυναίκες έχουν έντονες γωνίες και κοψίματα.

Ανάλαφρα σπαστά

Παραπέμπουν σε καλοκαίρι κατευθείαν! Αγαπάμε αυτό το hair styling- αφού είναι η εύκολη και η γρήγορη λύση για να είσαι πάντα και παντού μέσα σε οποιοδήποτε concept- χωρίς υπεςρβολές

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - Διαρροή: Η ομάδα που κερδίζει το σημερινό έπαθλο άνεσης!

Και σε αυτή την περίπτωση ο Βασίλης Μπουλούμπασης, έκανε το «θαύμα» του! Η επιλογή αυτή είναι πολύ ψηλά στην λίστα για πολλές γυναίκες, με πρακτικότητα εδώ- να μην «ενοχλούν» τα μαλλιά που πέφτουν μπροστά.

Hair in braids

Οι πλεξίδες είναι το «must have» της φετινής σεζόν σε κάθε εκδοχή τους! Είναι το girly look που αγαπάμε και δίνει ένα άλλο αέρα στην εμφάνιση μας!

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share