Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Ακολούθησε το στυλ της: Η Bικτόρια Μπέκαμ φόρεσε την πιο ευέλικτη τάση της σεζόν! (Photo)

18 Μαρτίου 2018 16:20
Ακολούθησε το στυλ της: Η Bικτόρια Μπέκαμ φόρεσε την πιο ευέλικτη τάση της σεζόν! (Photo)

Υπάρχουν κάποιες μέρες που πραγματικά δεν ξέρεις τι να φορέσεις.

Είναι εκείνες οι στιγμές απελπισίας μπροστά στην ντουλάπα το πρωί, ενώ έχεις αργήσει για τη δουλειά. Τότε που ψάχνεις ένα σύνολο στιλάτο και δεν θες να φορέσεις πάλι το τζιν σου.

Όσο κι αν το αγαπάς, το έχεις φορέσει ήδη τρεις φορές αυτή την εβδομάδα και θες κάτι πιο πρωτότυπο. Κάτι το οποίο να μην χρειάζεται πολλή σκέψη για να το συνδυάσεις και να νιώθεις τελείως άνετα μέσα σε αυτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Πουλάει το Epsilon o Ιβάν Σαββίδης και κλείνει το "Έθνος";

Ακόμα και οι πιο στιλάτες γυναίκες που έχουν εμμονή με την μόδα, φαίνεται ότι έχουν τέτοιες μέρες. Mέρες που δεν θέλουν να το πολυσκεφτούν, να ρίξουν κάτι πάνω τους και να φύγουν.

Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και το αγαπημένο μας style icon Βικτόρια Μπέκαμ και υιοθέτησε το πιο ευέλικτο trend της σεζόν και όχι μόνο. Ο λόγος για την ολόσωμη φόρμα που σου χαρίζει απαράμιλλο στιλ με μια κίνηση.

Γι' αυτό λοιπόν θα αντιγράψουμε αυτό το τέχνασμά της. Η σχεδιάστρια έκανε μια ξεχωριστή εμφάνιση με ένα jumpsuit, ιδανικό για την μεταβατική αυτή εποχή που οι περισσότερες δεν ξέρουμε τι να φορέσουμε.

Η επιλογή της σε ζεστή γήινη απόχρωση από μεταξωτό ύφασμα με γυαλάδες και μανίκια 3/4, ήταν κάτι παραπάνω από σικάτη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έγκλημα στο Μαρούσι: Αυτός είναι ο 19χρονος που δολοφονήθηκε!

Ο γιακάς με πέτο, τα φαρδιά μπατζάκια και το κομμάτι στους γοφούς που θυμίζει φούστα είναι που κάνουν αυτό το κομμάτι της συλλογής της τόσο ιδιαίτερο.

Η V.B συνδύασε την φόρμα με μπότες σε σκούρο καφέ δέρμα, τσαντάκι σε χακί απόχρωση και πράσινα σκουλαρίκια-πέτρες.

Και αυτή τη φορά δεν αποχωρίστηκε ούτε στιγμή τα μεγάλα γυαλιά ηλίου της. Το αποτέλεσμα, φυσικά, την δικαίωσε αφού έδειχνε ultra chic και feminine.

Θα την μιμηθούμε επενδύοντας σε μια stylish ολόσωμη φόρμα για την άνοιξη. Μία που να ταιριάζει με πολλά διαφορετικά παπούτσια και αξεσουάρ.

Δες την εμφάνιση της Βικτόριας και πάρε ιδέες για τα δικά σου λουκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Έξαλλος ο Ατσούν με τις αλλαγές και τα χαμένα χρήματα! Πόσα λεφτά χάνει ανά επεισόδιο;

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share