Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κάντο σαν την Kendal Jenner! - Το στιλιστικό τρικ για να φαίνεσαι πιο αδύνατη!

17 Μαρτίου 2018 12:30
Κάντο σαν την Kendal Jenner! - Το στιλιστικό τρικ για να φαίνεσαι πιο αδύνατη!

Η Κένταλ Τζένερ τον τελευταίο καιρό έχει χαθεί κάπως από τα πράγματα της μόδας.

Η ίδια υποστηρίζει πως παθαίνει κρίσεις πανικού που δεν της επιτρέπουν να εργάζεται σκληρά, αλλά λίγο αυτό λίγο το γεγονός ότι στις πρόσφατες Εβδομάδες Μόδες που έγιναν σε όλο τον κόσμο κανείς σχεδιαστής δεν την συμπεριέλαβα στο σοόυ του, το μοντέλο της οικογένειας Καρντάσιαν περνάει μία δύσκολη φάση της ζωής της.

Παρόλα αυτά στην πιο πρόσφατη, ηλιόλουστη εμφάνιση της η Κένταλ βγήκε στους δρόμους το Λος Άντζελες μοιάζοντας απόλυτα ανανεωμένη και ανοιξιάτικη. Το 22χρονο μοντέλο φόρεσε ένα μπεζ κοστούμι από λεπτό ύφασμα και έκανε ένα ενδιαφέρον τρικ με το σακάκι της τοποθετώντας την δεξιά μεριά του μέσα στο παντελόνι και αφήνοντας την αριστερή ελεύθερη να ανεμίζει στον ανοιξιάτικο αέρα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια ανάσα: 1.000 ευρώ στους λογαριασμούς σας από τις 23 Μαρτίου!

Βέβαια το στοίχημα με το συγκεκριμένο τρικ είναι να βρεις τον τρόπο να το εφαρμόσεις σωστά ώστε να μην καταλήξεις να φαίνεται περίεργα πιο στρογγυλεμένη από τη μία πλευρά και πιο αδύνατη από την άλλη. Το μυστικό μοιάζει να είναι το λεπτό ύφασμα στο σακάκι πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείς να το πετύχεις απόλυτα με τα πιο βαριά blazers του χειμώνα. Πάντως αν το συγκεκριμένο κολπάκι εφαρμοστεί σωστά τότε θα καταφέρεις να δημιουργήσεις μία ψευδαίσθηση γύρω από τη μέση σου που θα την κάνει να φαίνεται πιο αδύνατη και κομψή.

Αν λοιπόν θέλεις να έχεις ένα πιο ανάλαφρο λουκ αλλά να εξακολουθείς να φοράς ένα αυστηρό σακάκι αυτό είναι το νέο στιλιστικό τρικ που πρέπει να δοκιμάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νεκρός σε εκδρομή με την Νομική βρέθηκε ο 20χρονος Σταύρος Δρίβας! Το ανελέητο bullying και ο πνιγμός από συμφοιτητές τους στην θάλασσα!

Πηγή: Womantoc

 

Ροή ειδήσεων

Share