Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Για μία σωστή... επένδυση: 5 φορέματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα!

20 Φεβρουαρίου 2018 09:30
Για μία σωστή... επένδυση: 5 φορέματα που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα!

Γνωρίζουμε όλες πολύ καλά ότι ένα καλό φόρεμα στη ντουλάπα μας μπορεί να μας διευκολύνει από πολλές περιστάσεις που αναρωτιόμαστε τι να φορέσουμε.

Ένα υπέροχο όμως φόρεμα, παρόλο που είναι πολύ δύσκολο να το βρούμε, μπορεί να μας αλλάξει εντελώς την γκαρνταρόμπα αλλά και την ψυχολογία όταν το φοράμε.

Ο ευκολότερος τρόπος να διασφαλίσετε ότι θα έχετε πάντα ένα υπέροχο φόρεμα στη ντουλάπα σας για κάθε περίσταση είναι να επενδύσετε σε διαχρονικά κομμάτια κλειδιά τα οποία γνωρίζετε ότι θα μπορείτε να φοράτε για αρκετές σεζόν καθώς ταιριάζουν στο στιλ και την αισθητική σας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει το πόρισμα: Δεν φαντάζεστε από τι προήλθε η φωτιά στο σπίτι της δημοσιογράφου Καρολίνας Κάλφα, η οποία βρήκε φρικτό θάνατο!

Είτε το στιλ σας είναι μινιμαλιστικό και σας αρέσουν οι απλές γραμμές είτε σας αρέσει να «ρισκάρετε» στον τρόπο που ντύνεστε, το να ξέρετε ότι έχετε στη διάθεση σας ένα ή δύο διαχρονικά φορέματα πάντα μπορεί να σας φανεί χρήσιμο και σωτήριο.

Δείτε παρακάτω τα φορέματα τα οποία είναι επένδυση για την γκαρνταρόμπα σας.

Little Black Dress

Το little black dress είναι το πιο κλασσικό φόρεμα της γυναικείας γκαρνταρόμπας, βρείτε ένα που θα σας κολακεύει απόλυτα αλλά και θα ταιριάζει με το lifestyle σας ώστε να μπορείτε να το φοράτε ανά πάσα περίσταση.

Slip Dress

Από τότε που το slip dress επανήλθε στη μόδα κάτι μας λέει ότι δεν θα «φύγει» εύκολα ούτε σύντομα. Τις τελευταίες σεζόν έχουμε δει αρκετές fashion bloggers και influecers να το προτιμούν σε πολλές εμφανίσεις τους είτε σαν φόρεμα είτε συνδυασμένο με denim παντελόνι, επιβεβαιώνοντας ότι οι τρόποι styling του φορέματος είναι αρκετοί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Tι είδαμε χτες; Η αφιέρωση της Δαλάκα στον Ντάνο, η «κλεψιά» και ο τσακωμός με την Σπυροπούλου! Ποιος κέρδισε;

Φλοράλ φόρεμα

Ένα από τα πιο κλασσικά και must φορέματα που χρειάζεται μία γυναίκα. Το φλοράλ φόρεμα μπορεί να σας εξυπηρετήσει τόσο σε casual εμφανίσεις σας όσο και σε κάποια πιο επίσημη περίσταση.

Wrap dress

Ένα φόρεμα που κάθε γυναίκα θα έπρεπε να έχει. Η elegant γραμμή του ταιριάζει και κολακεύει κάθε σωματότυπο ενώ ταιριάζει απόλυτα σε κάθε περίσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Οι παίκτες ψυχοραγούν και το Twitter στάζει χολή: "Η Μελίνα με τα αυγά μου θύμισε ένα ντοκιμαντέρ για την αναπαραγωγή των φιδιών"!

Φόρεμα πουκάμισο

Το κλειδί για μία ολοκληρωμένη γκαρνταρόμπα είναι σίγουρα ένα φόρεμα πουκάμισο. Μπορείτε να το φορέσετε στη δουλειά, στην διήμερη απόδραση έξω από την πόλη, τη μέρα αλλά και τη νύχτα.

Πηγή: gynaikamagazine.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share