Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Τα παπούτσια που λατρέψαμε και κοστίζουν κάτω από 30€! Ποιας εταιρείας είναι;

19 Φεβρουαρίου 2018 17:30
Τα παπούτσια που λατρέψαμε και κοστίζουν κάτω από 30€! Ποιας εταιρείας είναι;

Ο καιρός μπορεί να χαλάει κατά διαστήματα όμως δε μας αφήνει να πιστέψουμε πως είναι χειμώνας.

Μπορεί να βρέχει, ή να έχει συννεφιά, όμως η θερμοκρασία δεν πέφτει πολύ χαμηλά και δεδομένου ότι ο Φεβρουάριος είναι στο τέλος του, έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε την άνοιξη όλο και πιο έντονα. Αυτό σημαίνει ότι σιγά σιγά συμπληρώνουμε και τη shopping list της νέας σεζόν η οποία φυσικά περιλαμβάνει και παπούτσια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κίνδυνο η ζωή του Ηλία Βρεττού! Σοκάρει το ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία του τραγουδιστή μετά το τροχαίο!

Ένα από τα αγαπημένα μας νέα ζευγάρια λοιπόν είναι κοριτσίστικο, είναι άνετο και είναι και πολύ οικονομικό. Πρόκειται γι’ αυτά τα ankle strap, στρογγυλά παπούτσια σε ροζ απόχρωση που είναι Mango και κοστίζουν 29.99 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σε κατάσταση σοκ η οδηγός και σύντροφος του Ηλία Βρεττού! - Τι αποκάλυψε για το τροχαίο;

Μπορείτε να τα φορέσετε με φόρεμα, φούστα ή παντελόνι ενώ το τακούνι τους βοηθάει για να τα προτιμήσετε ξανά και ξανά στις καθημερινές σας εμφανίσεις μιας και έχει ιδανικό ύψος και πάχος για να μην κουράζονται τα πόδια σας. Εμείς θα προτείναμε να τα δοκιμάσετε ακόμα και με jeans ενώ επίσης μην ξεχνάτε ότι αυτό το ροζ ταιριάζει τέλεια και με την απόχρωση ultra violet που είναι το χρώμα της χρονιάς, οπότε μπορείτε και με αυτόν τον συνδυασμό να δημιουργήσετε ένα τέλειο σύνολο.

Πηγή: Intyle.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share