Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Ένα τέλειο τρικ: Υπέροχα κυματιστά μαλλιά μέσα σε 10 λεπτά! (Video)

18 Φεβρουαρίου 2018 17:51
Ένα τέλειο τρικ: Υπέροχα κυματιστά μαλλιά μέσα σε 10 λεπτά! (Video)

Τα beauty tutorials είναι μεγάλη τάση στο YouTube και όχι μόνο.

Αν πληκτρολογήσει κανείς τις φράσεις make up tutorials ή hair tutorials στην αναζήτηση, εμφανίζονται περισσότερα από πέντε εκατομμύρια βίντεο. Οι youtubers και beauty vloggers βάζουν τα δυνατά τους για να εντυπωσιάσουν και να μας ενημερώσουν για όλα τα νέα στην ομορφιά με πολλά χρήσιμα τιπ. Όπως και να ‘χει, μας αρέσει να χαζεύουμε τα βίντεο τους για να αντλούμε έμπνευση, για την καθημερινή μας περιποίηση, το μακιγιάζ και το στιλ των μαλλιών μας.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Ο "άτακτος" Δώρος και τα γλωσσόφιλα με την...

Κάπου εκεί λοιπόν ανακαλύψαμε αυτό το πανέξυπνο κόλπο, για να δημιουργήσουμε ένα απλό αλλά πολύ εντυπωσιακό hair style, εύκολα και γρήγορα. Για την ακρίβεια χρειάζεσαι λιγότερα από δέκα λεπτά για να το πετύχεις κι εσύ όπως η beauty vlogger Vivian V. Ο μόνος εξοπλισμός που απαιτείται είναι ένα λαστιχάκι μαλλιών και ένα ψαλίδι για μπούκλες.

Είσαι έτοιμη: Όπως θα δεις και στο βίντεο η διαδικασία είναι πολύ απλή.

Μάζεψε τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και, στη συνέχεια, χώρισε την σε διαφορετικές τούφες των 2-3 εκατοστών.

Στρέψε κάθε τούφα γύρω από το ψαλίδι και κράτησε την εκεί για μερικά δευτερόλεπτα. Στην συνέχεια, λύσε τα μαλλιά σου και πέρασε τα δάχτυλα σου ανάμεσα για να ανοίξεις τις μπούκλες και να δημιουργήσεις το τέλειο λουκ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η θαυματουργή δίαιτα της Αννίτας Πάνια: Έτσι έχασε 8 κιλά σε ένα μήνα!

Αυτό που θα πετύχεις είναι ανέμελα και θηλυκά κύματα στα μαλλιά, ένα στιλ που δείχνει πάντα όμορφο απλά και κομψό. Μοιάζει σαν να τα είχεςπιασμένα σε πλεξούδα όλο το βράδυ, μόνο που αυτό χρειάζεται ελάχιστο χρόνο και μπορείς να το κάνεις ακόμα και το πρωί πριν φύγεις για την δουλειά.

Προφανώς, το τέχνασμα λειτουργεί καλύτερα για όσες έχουν αρκετά μακριά μαλλιά, αλλά είναι είναι τέλειο για τις μέρες που βιάζεσαι ή θέλεις απλά ένα γρήγορο και όμορφο χτένισμα που δείχνει φυσικό και δεν μαρτυράει πολλή προσπάθεια και ώρες μπροστά τον καθρέφτη.

Τόσο έξυπνο!

Πηγή:bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share