Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Οι 5 τάσεις στα παντελόνια που θα γίνουν οι αγαπημένες μας! - Πρέπει να τις δοκιμάσεις!

17 Φεβρουαρίου 2018 12:15
Οι 5 τάσεις στα παντελόνια που θα γίνουν οι αγαπημένες μας! - Πρέπει να τις δοκιμάσεις!

Αγαπάμε τις φούστες, αγαπάμε και τα φορέματα, αλλά τα παντελόνια δεν μας απογοητεύουν ποτέ!

Είναι, εξάλλου, μια πολύ πιο πρακτική, και άνετη, λύση που μπορεί να εξυπηρετήσει στιλάτες εμφανίσεις από το πρωί ως το βράδυ. Μπορούμε να τα φορέσουμε στο γραφείο, σε μια βραδινή έξοδο και σε μια χαλαρή βόλτα.

Φέτος η μόδα αναβαθμίζει τα παντελόνια της φόρμας, δίνει προβάδισμα στα dark- wash τζιν, μας ξανασυστήνει τα άνετα cargo pants, μας καλεί να επενδύσουμε στα κομψά paper-bags και φυσικά, επιμένει στα καρό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος στο Power Of Love: Η προκλητική παίκτρια και τα λεσβιακά φιλιά! Φωτογραφίες - ντοκουμέντο

1- Τα track pants αναβαθμίζονται: Τι ωραία που θα ήταν να μπορούσαμε να φοράμε τις φόρμες μας κάθε μέρα.Αυτό σκέφτηκε η μόδα και είπε να μας κάνει ένα δώρο. Επιλέγει άνετα, φαρδιά παντελόνια και τους δίνει τα χαρακτηριστικά των tracks pants, όπως τις κάθετες ρίγες στα πλαϊάνα και τα "πειραγμένα" στριφώματα (λάστιχο) στον αστράγαλο.

2- Τα τζιν γίνονται σκούρα: Η περσινή χρονιά ανήκε στα ανοιχτόχρωμα, φαρδιά, ψηλόμεσα mom jeans. H φετινή μόδα επιστρέφει σε πιο κλασικές, στενές φόρμες, όπως τα skinny jeans, και κάνει όλα τα denim κομμάτια πιο σκούρα.

3- Τα paper - bag waist παντελόνια γίνονται must: Η τάση είχε αρχίσει να φαίνεται από το περασμένο φθινόπωρο οπότε και τα παντελόνια με paper - bag μέση ήταν πρώτα σε αναζήτηση στο Pinterest. Μπορείτε να τα φορέσετε με μπλούζες και πουκάμισα από μέσα για εξαιρετικά κομψές εμφανίσεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Power Of Love: Απίστευτο γλέντι στο Twitter: "Άλλη μια φοβερή επιλογή παιδιών! Ετών 45 με 4 παιδιά..."

4- Τα καρό παντελόνια επιμένουν: Φέτος τα καρό δίνουν δυναμικά το "παρών" στη μόδα είτε σε σακάκια ή σε παντελόνια. Από τα έντονα tartan ως τα "ήσυχα" γκρι καρό, μπορείτε να τα συνδυάσετε μοναδικά με μονόχρωμα, όπως ένα μαύρο ζιβάγκο, τοπ και πανωφόρια.

5- Τα cargo pants παίρνουν τη θέση των boyfriend jeans: Άνετα και casual μπορούν να σας εξασφαλίσουν την πιο κομψή εμφάνιση αν συνδυαστούν με πουκάμισα και μποτίνια, ενώ για πιο χαλαρές εμφανίσεις επιλέξτε να τα φορέσετε με t-shirts και μπαλαρίνες ή mules.

Πηγή: gynaikamagazine.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share