Τρίτη, 16 Απριλίου 2024

Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Bella Hadid για να δείχνει πάντα λαμπερή και στιλάτη!

31 Ιανουαρίου 2018 09:40
Αυτά είναι τα μυστικά ομορφιάς της Bella Hadid για να δείχνει πάντα λαμπερή και στιλάτη!

Μια κοπέλα φρέσκια, με λαμπερή επιδερμίδα η οποία είναι τόσο κουλ, όσο το ίδιο της το στυλ.

Το νεαρό μοντέλο έχοντας μια δουλειά η οποία την αναγκάζει να προσέχει παραπάνω την εμφάνιση και την εικόνα της απ’ ότι οι υπόλοιπες γυναίκες, κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της για να έχει πάντα αψεγάδιαστα looks.

Εννέα στις 10 φορές, τα καταφέρνει. Πώς όμως; Ποια είναι τα μυστικά της όσον αφορά, τα beauty looks της και την επιδερμίδα της;

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες δηλώσεις της, παρακάτω συγκέντρωσα όλα τα… μαργαριτάρια της, όσον αφορά τις εμφανίσεις της!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor 2: Τι είδαμε χτες; Η σφαγή των Μαχητών, το εμπάργκο στην Σπυροπούλου και η μεγάλη ανατροπή στην ασυλία! (videos)

Το signature look της: «Κάνω μόνη μου το μακιγιάζ μου, όταν δεν δουλεύω. Μ’ αρέσουν οι σκιές ματιών σε μπεζ/καφέ τονικότητες, ένα χρυσό liner και ματ επιδερμίδα με λίγη λάμψη. Δεν μ’ αρέσει να έχω πολύ μακιγιάζ στο πρόσωπό μου. Α, και χρησιμοποιώ πάντα ψαλίδι για τις βλεφαρίδες. Είτε φοράω μάσκαρα, είτε όχι.»

Το μυστικό για την επιδερμίδα της: «Παλιά είχα την δυνατότητα να πλένω το πρόσωπό μου το βράδυ και να μην κάνω τίποτα μετά, αλλά τώρα πια αν πάω για ύπνο χωρίς να το ενυδατώσω, το νιώθω ξηρό και να τραβάει. Λατρεύω τις μάσκες προσώπου. Τις κάνω όλη την ώρα. Έχω εμμονή με τις μαύρες peel-off μάσκες και χρησιμοποιώ και μια sheet mask το πρωί όταν ξυπνάω πολύ νωρίς. Είναι πολύ αναζωογονητική!»

Πώς τονίζει το καλύτερο χαρακτηριστικό πάνω της: «Αν μιλάμε σε γενικότερο επίπεδο, μ’ αρέσει πολύ να είμαι αστεία και να κάνω τους άλλους να νιώθουν καλά. Όσον αφορά όμως την εμφάνισή μου, τότε τα χείλη μου. Είναι πολύ εύκολο να τ’ αναδείξω με ένα μολύβι χειλιών.»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με την σύλληψη του Στέλιου Διονυσίου: "Ορκίζομαι στα κόκαλα του πατέρα μου πως..."

Όσον αφορά την ‘90s αισθητική των beauty looks της: «Πάντα θα έχω ένα ‘90s στοιχείο σε κάθε μου look. Έχω εμμονή με τα scrunchies (λαστιχάκια για τα μαλλιά) και αυτές τις ελαστικές κορδέλες. Έχω πάνω από 100 και τις φοράω πάντα όταν πλένω το πρόσωπό μου. Η προσωπική μου hairstylist, Jen Atkin που είπε ότι έχουν κάνει comeback τώρα!»

 

Ροή ειδήσεων

Share