Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Λευκό τον χειμώνα; Φόρεσέ το όπως η Τατιάνα Στεφανίδου για να είσαι στιλάτη από το πρωί ως το βράδυ!

20 Ιανουαρίου 2018 16:39
Λευκό τον χειμώνα; Φόρεσέ το όπως η Τατιάνα Στεφανίδου για να είσαι στιλάτη από το πρωί ως το βράδυ!

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για το λευκό και το πόσο εύκολα μπορεί να φορεθεί ακόμα και τον χειμώνα.

Μπορεί όλοι μας να έχουμε συνηθίσει τα πιο σκούρα χρώματα γι’ αυτή την εποχή του χρόνου, όμως ακόμα και τα λευκά σύνολα είναι επίκαιρα και μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μία πολύ κομψή εμφάνιση.

Η Τατιάνα Στεφανίδου είναι λάτρης των λευκών outfits και γι’ αυτό επιλέξαμε μερικές από τις πιο αγαπημένες μας εμφανίσεις της προκειμένου να σας δείξουμε πώς μπορείτε και εσείς να το φορέσετε ακόμα και τώρα που η θερμοκρασία είναι σε αρκετά χαμηλά επίπεδα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 8 ηθοποιοί από το "Κωνσταντίνου και Ελένης" που έχουν πεθάνει! Με τον 3ο θα "παγώσετε" αφού το γνώριζαν ελάχιστοι!

Ένα φόρεμα σε pencil γραμμή συνδυάζεται τέλεια με ένα oversized σακάκι. Η Τατιάνα και σ’ αυτή την περίπτωση επένδυσε στο λευκό το οποίο συνδύασε με μπεζ αξεσουάρ -μπότες και τσάντα- και το αποτέλεσμα τη δικαίωσε πλήρως.

Ακόμα μία πολύ κομψή εμφάνιση που θα μπορούσατε να αντιγράψετε από το πρωί μέχρι το βράδυ, επιλέγοντας πάντα τα αντίστοιχα αξεσουάρ, είναι αυτή. Λευκό, στενό παντελόνι με λευκό, λεπτό πουλόβερ και το αποτέλεσμα όπως βλέπετε, είναι ουδέτερο και κατάλληλο για κάθε περίσταση.

Το μικρό, λευκό φόρεμα και ο συνδυασμός του με τις over-the-knee καμηλό μπότες σ’ αυτή την περίπτωση μας θύμισε 1960s και το βρίσκουμε επίσης πολύ chic. Το χτένισμα αλλά και το μακιγιάζ που επέλεξε η παρουσιάστρια του έδιναν απόλυτα σύγχρονη διάθεση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση - σοκ: Ποιοι Έλληνες θα κλειθούν να πληρώσουν πρόστιμο που αγγίζει τα 1.000 ευρώ;

Το κομμάτι-κλειδί για να κάνει αυτό το look πραγματικά ξεχωριστό, ήταν αναμφισβήτητα το παλτό της με το ιδιαίτερο πέτο. Ταίριαζε απόλυτα με το κλασικό, cropped παντελόνι και φυσικά με τις nude γόβες και τη μπεζ Chanel τσάντα της.

Κλείνουμε με το πιο πρόσφατο λευκό σύνολο που αποτελείται από ζιπ κιλότ και αμάνικο τοπ με βολάν. Το συνδύασε και πάλι με μπεζ και συγκεκριμένα ένα κομψό παλτό και γόβες σε αντίστοιχη απόχρωση.

Πηγή: instyle.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share