Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πάρε ιδέες: 5 χειμωνιάτικα looks που θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις! (Photo)

20 Ιανουαρίου 2018 12:45
Πάρε ιδέες: 5 χειμωνιάτικα looks που θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις! (Photo)

Μερικές από τις πιο καλοντυμένες γυναίκες της showbiz, άθελά τους (ή και θελημένα, ποτέ δεν ξέρεις) μας προσφέρουν έμπνευση με τις εμφανίσεις τους!

Παρακάτω λοιπόν θα δείτε 5 χειμωνιάτικα looks από celebrities τα οποία, αν τα βάλεις «κάτω», μας παρέχουν με ενδυματολογικά τρικ για το πώς να ντυθούμε αυτή την εποχή!

«Χοντροκομμένα» πλεκτά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σοκάρει ο ξάδελφος της Μαρίας Ιατρού που βρέθηκε νεκρή: "Μου ζήτησε να μην πω σε κανέναν ότι..."

Πάρε παράδειγμα, από την Gigi Hadid η οποία επιλέγει χοντρά και statement πουλόβερ για τον χειμώνα. Είτε με ένα κολάν και sneakers, είτε με τζιν και χαμηλά μποτάκια θα έχεις ένα άψογο και στιλάτο χειμερινό look!

Δώσε βάση στα πανωφόρια

Τα layers είναι μία «τεχνική» την οποία υιοθετούμε πολύ τον χειμώνα. Τι θα έλεγες όμως, να εμπνευστείς από την Gabrielle Union και να δημιουργήσεις layers με τα πανωφόρια σου; Και ζεστή θα είσαι και πρωτότυπο σύνολο θα έχεις!

Ένα ζιβάγκο την ημέρα, την ίωση κάνει πέρα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις Σαββατοκύριακου από την Άντα Λεούση!

Μιας και λέμε για layers, ένας… ζεστός και κομψός τρόπος να δημιουργήσεις ένα χειμερινό look είναι προσθέτοντας ένα ζιβάγκο κάτω από τα ρούχα σου. Τώρα το ρούχο αυτό θα είναι ένα πουκάμισο, όπως έχει κάνει η Olivia Palermo, ένα απλό τοπ, ένα φόρεμα; Εσύ αποφασίζεις!

Αντί sneakers…. “snowkers”

Καλά τα λευκά σου Stan Smith ή τα μαύρα σου Converse, δεν λέω. Και ενώ κάνουν τέλειες εμφανίσεις, τώρα μέσα στο καταχείμωνο θα κάνουν μπλε τα πόδια σου από το κρύο! Γι’ αυτό αντικατέστησε τα sneakers σου με χειμερινά μποτάκια. Η J.Lo για παράδειγμα προτίμησε τα κίτρινα, δερμάτινα μποτάκια για πιο… urban καταστάσεις! Εσύ μπορείς να επιλέξεις αρβυλάκια για πιο ροκ looks ή σουέτ ankle boots για πιο φινετσάτα σύνολα.

Hi hoodie!

Καλή η οversized πουκαμίσα που φορούσες μέχρι και τώρα ή το crewneck κασμιρένιο πουλοβεράκι που ταίριαζε άψογα με τα sneakers που λέγαμε παραπάνω. Αλλά τι να σου κάνουν αυτά στην βαρυχειμωνιά; Πες «αντίο» πουλοβεράκι και καλωσόρισε το hoodie στην ζωή σου!

Τα φουτεράκια (με κουκούλα ή χωρίς) είναι μία πολύ στιλάτη προσθήκη στα χειμερινά σου looks που θα σε κρατήσουν σούπερ ζεστή! Την Selena Gomez την κράτησε τόσο, ώστε έσκασε από την ζέστη η κοπέλα και το έβαλε στους ώμους της!

 

Ροή ειδήσεων

Share