Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ποιος ο λόγος που οι καινούργιες μπότες UGG έχουν «τρελάνει» κόσμο;

18 Ιανουαρίου 2018 10:41
Ποιος ο λόγος που οι καινούργιες μπότες UGG έχουν «τρελάνει» κόσμο;

Από το 2000 μέχρι και σήμερα οι UGG μπότες αποτελούν αγαπημένες πολλών γυναικών και αντρών. Είναι βολικές και άνετες, είναι ζεστές και χάρη στη σύνθεσή τους μπορείς να τις φοράς όλους τους μήνες του χρόνου χωρίς να ζεσταίνεσαι ή να κρυώνεις.

ΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τα χέρια της ήταν δεμένα με πλαστικές χειροπέδες..." - Αποκάλυψη - βόμβα για την 44χρονη από το Μεσολόγγι που ανατρέπει τα δεδομένα!

Το γνωστό brand φέτος συνεργάζεται με το γαλλικό brand Y/Project και το αποτέλεσμα της συνεργασίας τους θα σε καταπλήξει. Πριν λίγες μέρες η εταιρία παρουσίασε τα νέα της κομμάτια που είναι άκρως εντυπωσιακά.

«Η κλασική UGG μπότα είναι μια από τις πιο αναγνωρίσιμες στην ιστορία της μόδας. Είναι διαχρονική και το ανατρεπτικό της σχέδιο την ανέδειξε ως statement κομμάτι παγκοσμίως. Το Y/Project έχει να κάνει με τις προκλήσεις. Από τότε που ξεκίνησε το λανσάρισμά τους έχουμε αλλάξει τους κώδικές τους, προκαλέσαμε το ενδιαφέρον των ανθρώπων με το να επικεντρωνόμαστε στο απροσδόκητο. Δουλεύοντας πάλι την κλασική μπότα με μια μικρή Y/Project παρέμβαση όπως οι τριπλές επικαλύψεις και οι extra-long boots θέλουμε να γιορτάσουμε την ιστορία της UGG μπότας», αναφέρει εκπρόσωπος του brand.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλάμα" στο Twitter με την... πτώση του Phylax! "Τώρα που έπεσε θα ανεβάσουν τον Μητσοτάκη;"

Δες τα νέα σχέδια!

Πηγή: faysbook.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share