Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

Shearling jacket: Το πιο εντυπωσιακό και στιλάτο πανωφόρι για να ζεσταθείς τον χειμώνα!

15 Ιανουαρίου 2018 11:16
Shearling jacket: Το πιο εντυπωσιακό και στιλάτο πανωφόρι για να ζεσταθείς τον χειμώνα!

Ο χειμώνας πλησιάζει και όταν σκεφτόμαστε αυτό το jacket απλά παρακαλάμε να έρθουν οι χαμηλές θερμοκρασίες το συντομότερο δυνατό.

Ο λόγος; Tο shearling πανωφόρι με τη faux γούνινη επένδυση στο εσωτερικό του – ένα χειμωνιάτικο κομμάτι που όλες ονειρευόμαστε να αποκτήσουμε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 12 ακραία πράγματα που δεν τα κάνει ένας άνδρας μόνο αν είναι τρελά ερωτευμένος! Ειδικά το 8ο το πράττει εξαιρετικά σπάνια!

Το αγαπημένο μας shearling jacket ή μουτόν είναι ό,τι καλύτερο μπορούμε να φανταστούμε και παραμένει hot trend εδώ και δυο χρόνια αφού πρωταγωνιστεί σε όλα τα street styles του κόσμου.

Ογκώδες και κομψό, φοριέται όλες τις ώρες της μέρας και αποτελεί διαχρονική, κομψή επιλογή που σας ζεσταίνει με στιλ.

Σίγουρα το παράσημο για το καλύτερο Shearling jacket ανήκει στον οίκο Acnestudios με λίστα αναμονής προκειμένου να αποκτήσουν το Velocite Oversized Shearling Jacket, το οποίο βγαίνει εδώ και δυο χρονιά σε πολλές παραλλαγές χρωμάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σ' αυτό το μαγαζί της Αθήνας θα φας όσο θέλεις μέχρι... τελικής πτώσης μόνο με 12 ευρώ!

Επειδή όμως η τιμή του ανέρχεται στα 2.300€ δεν αποτελεί επιλογή για όλους, σίγουρα όμως μπορούμε να το κρατήσουμε σαν ιδέα και να βρούμε ένα κομμάτι πιο κοντά στο budget μας. Άλλωστε η έμπνευση δεν μας κοστίζει τίποτα.

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share