Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024

H Σελίνα Γκόμεζ αποκάλυψε το δικό της μυστικό ομορφιάς! Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι!

13 Ιανουαρίου 2018 12:21
H Σελίνα Γκόμεζ αποκάλυψε το δικό της μυστικό ομορφιάς! Δεν θα πιστεύετε ποιο είναι!

Το ελαιόλαδο ως αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κουζίνας βρίσκεται σε κάθε πιάτο, σε κάθε συνταγή, σε κάθε τραπέζι. Λάτρεις της μεσογειακής διατροφής παγκοσμίως το προσθέτουν στις σαλάτες και τα λαδερά τους. Όχι όμως και η Σελίνα Γκόμεζ. Η διάσημη pop star το πίνει σκέτο, σαν νεράκι!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μεσολόγγι: Η νέα μαρτυρία που ανατρέπει τα πάντα! Θρίλερ με το αυτοκίνητο της 44χρονης

Μπορεί εμείς να το λατρεύουμε για την εξαιρετική του γεύση, αλλά και για τα πλούσια θρεπτικά συστατικά του, η Σελίνα όμως το έχει ενσωματώσει στη διατροφή της, γιατί όπως λέει η ίδια κάνει θαύματα για τις φωνητικές της χορδές. «Πριν βγω στη σκηνή, πίνω ελαιόλαδο. Είναι αηδιαστικό, αλλά είναι πολύ καλό για το λαιμό», εξηγεί σε συνέντευξή της. Πρόκειται για ένα μυστικό, το οποίο της είχε αποκαλύψει η νικήτρια της πρώτης σεζόν του American Idol, Κέλυ Κλάρκσον και από τότε το έχει κάνει μέρος της προετοιμασίας της πριν από κάθε συναυλία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη βόμβα από την Βάσω Λασκαράκη: "Κάνω ψυχοθεραπεία 3,5 χρόνια! Μετά τον χωρισμό μας ο Γιάννης..."

Να πούμε ότι η συνήθειά της μάς κάνει εντύπωση, ψέμματα θα πούμε, αφού η άλλοτε πριγκίπισσα της Ντίσνευ μάς έχει συνηθίσει σε αλλόκοτες διατροφικές επιλογές. Περί ορέξεως, κολοκυθόπιτα, έχουμε να σχολιάσουμε μόνο…

Πηγή:olivemagazine

 

Ροή ειδήσεων

Share