Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

37 φανταστικές ιδέες για γυναικείο τρισδιάστατο τατουάζ!

13 Δεκεμβρίου 2017 14:19
37 φανταστικές ιδέες για γυναικείο τρισδιάστατο τατουάζ!

Τα τατουάζ μπορούν να επιτύχουν ένα συγκλονιστικό αποτέλεσμα καθιστώντας το σώμα σου έργο τέχνης. Ένα τρισδιάστατο τατουάζ, μπορεί να “παίξει” με τις αναλογίες και την ιδιαίτερη σχεδίαση του και να σου προσφέρει ένα μοναδικό σχέδιο που εντυπωσιάζει.

Θα σου δείξω μερικά σχέδια για να πάρεις ιδέες για ένα από τα πιο ιδιαίτερα και ξεχωριστά είδη tattoo! Χάρισε στον εαυτό σου ένα αγαπημένο σχέδιο, φτιαγμένο σαν αληθινό και αφιέρωσε του το για μια ζωή!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χωρισμός βόμβα για Γαρμπή – Σχοινά μετά από 20 χρόνια γάμου; Όλη η αλήθεια!

37 Μοναδικά σχέδια για τρισδιάστατα τατουάζ

Τατουάζ στο χέρι

Ένα από τα πιο κοινά σημεία για να κάνεις τατουάζ είναι στο χέρι. Μπορείς να αποκτήσεις ένα διακριτικό πάνω στο χέρι σου, στον καρπό ή πίσω από την παλάμη και να έχεις πάντα πάνω σου ένα σχέδιο να σου θυμίζει ότι αγαπάς. Ακόμη, μπορείς να δημιουργήσεις ένα μεγάλο σχέδιο πάνω στο μπράτσο ή κάτω από τον αγκώνα αν σου αρέσουν τα έντονα και εντυπωσιακά tattoo.

Τατουάζ στο πόδι

Το τατουάζ στο πόδι είναι από τα πιο θηλυκά εάν είναι στον μηρό, και από τα πιο διακριτικά αν είναι στο κάτω μέρος του ποδιού, κοντά στα δάχτυλα. Τα σχέδια που μπορείς να κάνεις πολλά, τις παραστάσεις κλέβουν οι τρισδιάστατες πεταλούδες και όμορφα σχέδια λουλουδιών που εντυπωσιάζουν με την ρομαντική τους αύρα.

Τατουάζ στην πλάτη

Το τατουάζ στην πλάτη είναι από τα πιο διαδεδομένα σημεία και όχι αδίκως. Μπορείς να αναδείξεις ένα τατουάζ, λόγω την μεγάλης επιφάνειας του. Επίλεξε είτε ένα μεγάλο σχέδιο που σε αντιπροσωπεύει και θα γίνει το δικό σου έργο τέχνης, είτε ένα μικρό στο πίσω μέρος του ώμου που θα χαρίσει το χρώμα και την ένταση που ζητάς.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός: Ανακαλούνται κορυφαία αυτοκίνητα στην Ελλάδα! Αν τα έχετε πρέπει να τα... πετάξετε!

Τα tattoo είναι ένας τρόπος να κρατήσεις πάνω σου στιγμές και σχέδια που θέλεις να έχεις για μια ζωή. Από μεγάλες εικόνες μιας ιστορίας που θέλεις να πεις, μέχρι αποφθέγματα και λουλούδια , όλα είναι εντυπωσιακά και μοναδικά με τον δικό τους ιδιαίτερο τρόπο.

Πηγή: ediva.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share