Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

30 Υπέροχα χριστουγεννιάτικα nail art!

22 Νοεμβρίου 2017 18:43
30 Υπέροχα χριστουγεννιάτικα nail art!

Τα Χριστούγεννα είναι κοντά και τα γιορτινά μανικιούρ είναι must για εκείνη την περίοδο! Χρώματα, σχέδια, glitter, πολλά και πανέμορφα χριστουγεννιάτικα nail art, που πραγματικά καλύπτουν κάθε γυναίκα. Η αλήθεια να λέγεται πως η γιορτινή περίοδος είναι κατάλληλη για να δώσουμε στα νύχια μας την υπερβολή που θέλουμε όλον τον χρόνο.

Και για μας που θέλουμε τα Χριστούγεννα να βγάλουμε και λίγο το παιδί από μέσα μας, είναι η τέλεια ευκαιρία να βάλουμε το Ρούντολφ το ελαφάκι και την παρέα του να παρελάσουν στα νύχια μας. Παρακάτω θα βρεις μερικά από τα πιο υπέροχα χριστουγεννιάτικα nail art που μπορείς να κάνεις.

Χριστουγεννιάτικες προτάσεις για μανικιούρ

Εννοείται πως για μια ακόμα φορά το κόκκινο και το λευκό αποτελούν από τα βασικά γιορτινά χρώματα και είναι οι κατάλληλες βάσεις για να δώσεις στα νύχια σου το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα που χρειάζεται. Ελαφάκια, μπαλίτσες, χριστουγεννιάτικα δέντρα ή και σχέδια που παρομοιάζουν σε στολή Άι Βασίλη. Το glitter, τα έξτρα σχέδια από πάνω στο νύχι και η πολυτέλεια είναι must και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις αυτό που σε εκφράζει.

Εντάξει ναι, ωραία η υπερβολή και την προτιμώ όσο τίποτα άλλο για τα Χριστούγεννα, αλλά οι μέρες δουλειάς παραμένουν και χρειάζεται να έχεις και κάτι πιο “μαζεμένο”. Για καλή μας τύχη υπάρχουν οι παραλλαγές του γαλλικού μανικιούρ. Και εκτός από αυτό υπάρχουν και τα σχέδια σε nude χρώμα για βάση όπου και το κάνει πιο ήρεμο και απλό. Εξαιρετικές επιλογές για τις ώρες και μέρες που θα χρειαστεί να δουλέψεις. Αν προτιμάς το χρώμα κοίτα και κάτι σε πιο matte αποχρώσεις για να μην κάνουν πολύ “μπαμ” στο μάτι.

Πηγή: ediva.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share