Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Κορίτσια δώστε βάση: Αυτό είναι το λάθος που κάνετε με το πλύσιμο του τζιν σας κα χάνει την «φόρμα» του!

21 Νοεμβρίου 2017 12:30
Κορίτσια δώστε βάση: Αυτό είναι το λάθος που κάνετε με το πλύσιμο του τζιν σας κα χάνει την «φόρμα» του!

Είναι το ρούχο που σας βγάζει από τη δύσκολη θέση όταν δεν έχετε τι να φορέσετε, που ταιριάζει με όλες σας τις μπλούζες και τα πουκάμισα.

Δεν πρέπει να τα φροντίσετε αναλόγως για να συνεχίσουν να είναι ο MVP της ντουλάπας σας;

Είναι δύσκολο να βρεις το τέλειο τζιν, αυτό που σου «κάθεται» τέλεια, αυτό που δεν «σακουλιάζει» σε γοφούς και μηρούς, αυτό που κουμπώνει σωστά στη μέση και «αγκαλιάζει» σωστά τα πόδια σας. Ε αυτό το τζιν θέλετε να κρατήσει όσο περισσότερο γίνεται, ατόφιο. Έτσι όπως το αγοράσατε, έτσι όπως το φορέσατε την πρώτη φορά και, για μερικές ώρες, σας χάρισε τόνους αυτοπεποίθησης.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads: Το Twitter ξεφτιλίζει τον Πίντζη: "Τον ρωτάς τι ώρα είναι και απαγγέλλει Σαίξπηρ"

Ωστόσο, τα τζιν, ακόμα κι αν δεν ανήκουν στην κατηγορία «ευαίσθητα ρούχα», όσο ανθεκτικά κι αν είναι, χρειάζονται λίγη παραπάνω προσοχή στο πλύσιμο και στο στέγνωμα τους ώστε να μη χάσουν τη φόρμα τους.

Διαβάστε επίσης: Πόσο συχνά πρέπει να πλένετε σουτιέν, τζιν και δερμάτινα;

Αρχικά, ας ξεκινήσουμε από μια πολύ basic γνώση. Αν στεγνώνετε τα ρούχα σας στο στεγνωτήριο, επουδενί μη βάζετε το τζιν σας μέσα, εκτός αν για οποιοδήποτε λόγο θέλετε να το συρρικνώσετε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέθανε η Αλεξάνδρα Παπαδημητρίου!

Αν θέλουμε να μιλήσουμε για τον σωστό τρόπο στεγνώματος ένός τζιν, υπάρχει ένα πράγμα που πρέπει να έχετε στο μυαλό σας.

Αν πλένετε το τζιν σας στο χέρι, πιθανώς, η αμέσως επόμενη κίνηση πριν το απλώσετε είναι να το στρίψετε αρκετά ώστε να στυφτεί και να φύγει το περισσευούμενο νερό. Τώρα πάρτε αυτή την πρόταση που μόλις διαβάσατε και βάλτε τη στη λίστα με τα Donts'.

Γιατί, ναι, μπορεί το στύψιμο να είναι ο καλύτερος τρόπος να μη στάζει μέχρι να στεγνώσει, αλλά ταυτόχρονα είναι και ο πιο καταστροφικός για το σχήμα και τη φόρμα του. Τι μπορείτε να κάνετε εναλλακτικά;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκαλύψεις - σοκ από το φρικτό οικογενειακό έγκλημα στο Ρέθυμνο: Κατέσφαξε με μπαλτά τον αδελφό του! Πως αυτοκτόνησε ο δράστης;

Κρατήστε το σε μια ευθεία (μέσα στη μπανιέρα), τυλίξτε το και πιέστε το ώστε να διώξετε το επιπλέον νερό και ύστερα κρεμάστε το για να στεγνώσει.

Φυσικά, το τιπ που μόλις διαβάσατε αναιρεί το πλύσιμο των τζιν στο πλυντήριο αφού και μέσα σε αυτό συντελείται έντονο στίψιμο ρούχων (εκτός αν επιλέξετε εσείς λειτουργία χωρίς στύψιμο). Ξέρουμε ότι μπορεί να σας φαίνεται κουραστικό το πλύσιμο στο χέρι, αλλά αν είναι το τίμημα ώστε να φοράτε ένα τζιν που σας κολακεύει, δεν αξίζει τον κόπο;

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share