Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάρε ιδέες: Η Gigi Hadid φόρεσε την νέα τάση στα τζιν που θα κυριαρχήσει το 2018!

7 Νοεμβρίου 2017 10:33
Πάρε ιδέες: Η Gigi Hadid φόρεσε την νέα τάση στα τζιν που θα κυριαρχήσει το 2018!

Skinny, boyfriend, loose, high waisted. Οι φετινές τάσεις στα τζιν «χωράνε» σε κάθε στιλ και κάθε σωματότυπο και ίσως να υπάρχουν, ήδη, στη ντουλάπα σας.

Η Gigi Hadid φόρεσε όμως το τζιν για το οποίο όλοι θα μιλάνε μέσα στο 2018.

Το σούπερ μόντελ και it-girl της μόδας κάνει εκπληκτικές εμφανίσεις και εκτός πασαρέλας. Κι αυτό γιατί είναι ένα από τα μοντέλα που τη μόδα την «πονάνε», την ψάχνουν, την παίρνουν από το ένα σημείο και την πηγαίνουν στο άλλο. Γι΄αυτό και θεωρείται influencer.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εφιάλτης δίχως τέλος για την Βίκυ Καγιά! «Άρπαξες τα ανήλικα παιδιά μας!» – Οι νέες κατηγορίες που βαραίνουν τον άντρα της

Με τα λουκ της καταφέρνει να είναι όχι απλώς συγχρονισμένη με τις τάσεις, αλλά ένα βήμα μπροστά από αυτές και η τελευταία της εμφάνιση δεν αποτελεί εξαίρεση.

Στο λανσάρισμα της σειράς μακιγιάζ GIGIxMAYBELLINE, που δημιούργησε σε συνεργασία με την εταιρεία Maybelline, έκανε άλλη μια fashion forward στιγμή, προβλέποντας μια τάση που θα είναι huge μέσα στο 2018.

Εμφανίστηκε με sporty chic λουκ του οποίου πρωταγωνιστής ήταν ένα τζιν. Τι τζιν όμως. Ένα τζιν που εγκιβώτιζε όλο το υπόλοιπο σύνολο μέσα σε αυτό, ένα τζιν με προσωπικότητα, ένα τζιν- σταθμός.

Σε straight γραμμή, loose ύφος (δηλαδή χαλαρό και άνετο) και ψηλοκάβαλη μέση η οποία έκανε ένα πολύ ενδιαφέρον twist. Αναποδογύριζε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σαν σήμερα - 07 Νοεμβρίου 1978: Η αποκάλυψη του δράματος της «Ελένης του Κωσταλέξι»! (photos)

Το flipped waist τζιν (όπως ονομάζεται) το συνδύασε με κορμάκι με γεωμετρικά κοψίματα στο ντεκολτέ, μποτάκια με ψηλό τακούνι, μεγάλους κρίκους και αυστηρή αλογοουρά στα μαλλιά, φτιάχνοντας ένα λουκ ανεπιτήδευτα σέξι και κουλ.

Για άλλη μια φορά με την ασταμάτητη στιλιστική της δύναμη, η Gigi Hadid φανέρωσε ένα κομμάτι της ιστορίας της μόδας των τζιν έτσι όπως θα διαμορφωθεί μέσα στο 2018! Το νου σας λοιπόν για το flipped waist τζιν!

Πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share