Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

To casual look της Χριστίνας Μπόμπα που πρέπει να αντιγράψεις!

22 Οκτωβρίου 2017 12:23
To casual look της Χριστίνας Μπόμπα που πρέπει να αντιγράψεις!

Μια χαλαρή βόλτα για ψώνια είναι αυτή που έκανε πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα και εκεί ήταν οι φωτογράφοι που δεν έχασαν την ευκαιρία να την απαθανατίσουν.

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη αποχώρησε από γνωστό εμπορικό κέντρο των βορείων προαστίων, όπου βρέθηκε για τις αγορές της, κρατώντας τις σακούλες από τα ψώνια της.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στο Μαρκόπουλο: Δείτε για πρώτη φορά το πρόσωπο της 17χρονης Μαρίνας!

Η Μπόμπα ήταν, βεβαίως, απλά ντυμένη: μ’ ένα skinny τζιν παντελόνι, μια μακρυμάνικη σκούρα μπλούζα και ένα ζευγάρι ριγέ εσπαντρίγιες. Είχε τα μαλλιά της χτενισμένα κάτω, ενώ έμοιαζε να είναι αμακιγιάριστη (με το λαμπερό της πρόσωπό βεβαίως να μην χρειάζεται πολύ μακιγιάζ).

Όσο για τον γάμο με τον Σάκη Τανιμανίδη, που της έκανε πρόταση γάμου λίγο πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο τον περασμένο Ιανουάριο, ο παρουσιαστής δήλωσε πρόσφατα στην εκπομπή της Ντορέττας Παπαδημητρίου: «Αν θέλεις [σ.σ. να φορέσεις] κάτι πολύ ιδιαίτερο, σιγά σιγά καλό θα ήταν ραφτείς». Ενώ μέσα από την ίδια εκπομπή απάντησε (εμμέσως) και για τις φήμες που ήθελαν τη Χριστίνα έγκυο: «Αν μας αξιώσει ο Θεός, ελπίζω σύντομα η οικογένειά μας να αρχίζει να μεγαλώνει»,απάντησε στο ερώτημα για το ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ο πατέρας της Δώρας την ανάγκαζε να..." - Τρομερή αποκάλυψη που ανατρέπει όλα τα δεδομένα!

Το ζευγάρι είναι αχώριστο και δεν είναι λίγες οι φορές που οι φωτογράφοι τους έχουν απαθανατίσει παρέα να κάνουν τα ψώνια και τις βόλτες τους, ενώ αυτή την περίοδο ο Σάκης Τανιμανίδης, που βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο», «τρέχει» και την εταιρεία παραγωγής Baby Blue Project, την οποία ίδρυσε, και στο νέο project του τον συνδράμει φυσικά και η αγαπημένη του.

Πηγή:Joytv.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share