Πέμπτη, 18 Απριλίου 2024

Πώς θα ανανεώσεις το στυλ σου με 4 εύκολους και έξυπνους τρόπους!

20 Οκτωβρίου 2017 11:48
Πώς θα ανανεώσεις το στυλ σου με 4 εύκολους και έξυπνους τρόπους!

Είναι γεγονός ότι στις ημέρες μας, είναι πολύ δύσκολο να κάνεις μια εμφάνισή σου να «πρωτοπορήσει».

Με τα social media να μας προσφέρουν άπειρο υλικό και άπειρες εμφανίσεις γυναικών και ανδρών από όλο τον κόσμο, το λεγόμενο “copy the look” είναι ένα αρκετά συχνό -και αναπόφευκτο πολλές φορές-, φαινόμενο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στην αγορά: Εταιρεία κολοσσός απολύει εκατοντάδες εργαζόμενους!

Παρόλα αυτά, ενώ μπορεί ναι μεν, να μην υπάρχει παρθενογένεση, αυτό δεν σημαίνει δε ότι δεν μπορείς να κάνεις το στιλ και τις εμφανίσεις σου να ξεχωρίσουν από το πλήθος.

Κάνοντας τα παρακάτω, θα καταφέρεις να «ξεκολλήσεις» από τις κλωνοποιημένες εμφανίσεις που κυκλοφορούν γύρω μας και να κάνεις τα looks σου, πιο μοναδικά από ποτέ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nomads VS Voice: Μεγάλη ανατροπή στην τηλεθέαση! Ποιο πρόγραμμα διέσυρε το άλλο;

1. Μπες στον κόσμο των patterns

Αν το πάρουμε τελείως κυριολεκτικά, ένα ενδιαφέρον μοτίβο είναι πάντα μια καλή λύση για να ξεχωρίσεις. Και ένα καρό, λεοπάρ, gingham κτλ. μοτίβο σίγουρα θα το προσφέρει αυτό, αλλά θα σου αποδώσει και fashion forward αισθητική. Ειδικά, αν δοκιμάσεις δύο (ή τρία) διαφορετικά patterns μαζί… Πειραματίσου λοιπόν!

2. Πες «ναι» στους local designers

Eίτε σχεδιαστές ρούχων, είτε κοσμημάτων, πέρα από το support που θα προσφέρεις σε Έλληνες επιχειρηματίες δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξελιχθούν, σκέψου και το εξής: ενώ λατρεύουμε τις οικονομικές προσφορές που παρέχουν οι μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, σκέψου απλά, πόσες άλλες γυναίκες έχουν αγοράσει το ίδιο ρούχο με εσένα. Πώς να ξεχωρίσεις μετά από αυτό;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας (20/10) από την Άντα Λεούση!

3. Mην «ντραπείς» το διαφορετικό

Αυτό μπορεί να σημαίνει ένα ρούχο με διαφορετικό κόψιμο ή σιλουέτα. Όλα αυτά προσδίδουν ένα πιο ενδιαφέρον αποτέλεσμα στις εμφανίσεις σου, όποτε τόλμησε το διαφορετικό. Επίσης, οι διαφορετικές υφές στα ρούχα σου, θα προσφέρουν μια εξίσου unique αισθητική.

4. Να είσαι ο εαυτός σου

Ίσως και το σημαντικότερο όλων. Ναι, ωραίες οι τάσεις, αλλά δεν είναι όλες για όλους. Αν φορέσεις κάτι που δεν σε εκφράζει ή δεν σε αντιπροσωπεύει όχι μόνο δεν θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, αντιθέτως θα σε «ρουφήξει» και το αποτέλεσμα θα είναι ένα ανεπιτυχές σύνολο.

 

Ροή ειδήσεων

Share