Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Τι πρέπει να προσέχουμε όταν φοράμε μποτάκια; - Εύκολα tips που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις το στυλ σου!

18 Οκτωβρίου 2017 12:03
Τι πρέπει να προσέχουμε όταν φοράμε μποτάκια; - Εύκολα tips που θα σε βοηθήσουν να απογειώσεις το στυλ σου!

Όλες μας λατρεύουμε τα booties και τα ankle boots, ειδικά φέτος που έχουν κάνει ιδιαίτερα μεγάλο comeback και αποτελούν τηgo-to επιλογή των stylish γυναικών εκεί έξω.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συναγερμός στην υπόθεση του Μάριου Παπαγεωργίου! Τι έδειξαν τα αποτελέσματα από τα οστά που είχαν βρεθεί στην Μάνη!

Ιδανικά για να τα φοράμε τόσο με τα αγαπημένα μας τζιν παντελόνια όσο και με φούστες ή φορέματα, γίνονται η πιο άνετη επιλογή για την καθημερινότητά μας και μας χαρίζουν τα πιο ωραία looks, αρκεί να τα φοράμε με τον σωστό τρόπο.

Διότι ναι, υπάρχει ένα πολύ μικρό tip για τα συγκεκριμένα παπούτσια, το οποίο έχει να κάνει με το πόσο ψηλά φτάνουν στο πόδι και με τι τα συνδυάζουμε από πάνω. Σε γενικές γραμμές, καλό είναι να αποφεύγουμε τα σχέδια που φτάνουν μέχρι το ύψος της γάμπας, καθώς κόβουν οπτικά το πόδι και το κάνουν να δείχνει όχι τόσο ωραίο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret: Απίστευτη ανατροπή! Επιστρέφει ο Γιάννης Αϊβάζης στο ριάλιτι το οποίοι θα συνεχιστεί εκτός... Ελλάδος! (video)

Επιλέξτε ankle boots λοιπόν που σταματούν στον αστράγαλο ή, αν πάνε μέχρι πιο πάνω, συνδυάστε τα με κάτι πιο μακρύ, όπως μία αέρινη μίντι φούστα ή ένα παντελόνι σε στιλ culottes.

Πηγή: jenny.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share