Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ύπάρχουν 6 τύποι ανθρώπων που συναντά κανείς σε ένα γραφείο!

14 Οκτωβρίου 2017 18:20
Ύπάρχουν 6 τύποι ανθρώπων που συναντά κανείς σε ένα γραφείο!

Μέσα σε ένα γραφείο θα συναντήσεις διάφορες προσωπικότητες. Τον κουτσομπόλη, τον εργασιομανή, αυτόν που δεν είναι στην ώρα του και ακόμη 3 άλλους τύπους ανθρώπων. Εσύ, ποια από όλους είσαι;

Περνάμε το περισσότερο χρόνο της ημέρας μας στο γραφείο. Περισσότερο μάλλον, απ’ ότι στο σπίτι μας.

Ερχόμαστε, επομένως, καθημερινά σε επαφή με διαφορετικούς τύπους ανθρώπων, οι οποίοι μπορούν να μπουν σε κάποιες κατηγορίες ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους.

Στο βίντεο που ακολουθεί παρουσιάζεται με χιουμοριστικό τρόπο το κάθε είδος συνάδελφου και τα κύρια χαρακτηριστικά του.

1. O εργασιομανής

Είναι αυτός που μιλάει συνέχεια στο κινητό και η μόνη φορά που σηκώνεται από την καρέκλα είναι όταν θα πάει στην τουαλέτα. Κάνει υπερωρίες, πληκτρολογεί συνεχώς στον υπολογιστή του και δεν προλαβαίνει ούτε να φάει. Είναι σκληρός, επιτακτικός και δεν σηκώνει πολλά πολλά.

2. Αυτός που δεν έρχεται ποτέ στην ώρα του

Φθάνει σχεδόν πάντα αργοπορημένος στο γραφείο. Βρίσκει πάντα την τέλεια δικαιολογία για τον λόγο που άργησε. Είναι λαχανιασμένος, γεμάτος άγχος και μπάινει σαν σίφουνας μέσα στο γραφείο τραβώντας την προσοχή των υπολοίπων.

3. Ο κουτσομπόλης

Μην σε πιάσει στο στόμα του, την έβαψες! Εχει για όλους κάτι να πει και είναι πολύ παρατηρητικός. Γνωρίζει για τον καθένα πράγματα και έχει συνδυαστική σκέψη. Είναι ύπουλος και σε περιμένει στην γωνία για να πει κάτι για σένα.

4. Ο εμμονικός με τις Παρασκευές

Είναι ο τύπος που θα φτάσει χαμογελαστός στο γραφείο την Παρασκευή. Εχει ήδη κανονίσει το πρόγραμμα για το Σαββατοκύριακο και του αρέσουν οι εκδρομές και η γυμναστική. Μην του μιλήσεις όμως την Δευτέρα, γιατί έχει τις μαύρες του.

5. Ο σπασίκλας

Είναι ο χειρότερος όλων. Σημειώνει τα πάντα, δεν ξεχνάει τίποτα και θυμάται ποιος και πότε πήρε άδεια από το γραφείο. Φέρνει πάντα φαγητό από το σπίτι σε ταπεράκι και δεν συναντά ποτέ κανέναν συνάδελφο εκτός γραφείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κηδεία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου: Ποιοι επώνυμοι έδωσαν το παρόν; Όλος ο δικηγορικός και πολιτικός κόσμος εκεί!

6. Αυτός που πάντα έχει τεχνικές δυσκολίες

Πως γίνεται και σχεδόν πάντα αυτός ο άνθρωπος έχει πρόβλημα με τον υπολογιστή του. Είναι αυτός που πάντα καλεί τον τεχνικό να τον βοηθήσει και αυτός που όλο γκρινιάζει που τίποτα δεν λειτουργεί σωστά. Αρα τις περισσότερες φορές αργεί να κάνει τη δουλειά του. Συνήθως αυτοί οι τύποι έχουν θέματα και με το κινητό τους τηλέφωνο.

πηγή: bovary.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share