Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Κόκκινο: 5 τρόποι να φορέσεις το χρώμα της σεζόν!

13 Οκτωβρίου 2017 17:07
Κόκκινο: 5 τρόποι να φορέσεις το χρώμα της σεζόν!

Ορισμένες τάσεις γεννιούνται στην πασαρέλα και άλλες στους δρόμους. Υπάρχουν όμως κι εκείνες που μεταφέρονται αμέσως από τα runways στους street-stylers. Kαι ποιο είναι το στυλ για αυτή τη σεζόν;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ; Απίστευτο: Δεν φαντάζεστε ποια κούκλα Ελληνίδα ηθοποιός είναι το... "τέρας" της φωτογραφίας!

Κόκκινο από την κορυφή μέχρι τα νύχια.
Η φλογερή απόχρωση κυριάρχησε στις εμφανίσεις του φθινοπώρου / χειμώνα 2017, με οίκους όπως Givenchy, Preen και Max Mara να στέλνουν τα μοντέλα στην πασαρέλα με head-to-toe looks σε μπορντό, wine και cherry. Από τις αθλητικές φόρμες μέχρι τα παλτό, τα υπερμεγέθη πλεκτά και τα αξεσουάρ, υπάρχει ένα σημείο εισόδου για κάθε “lady in red”αυτή τη σεζόν.
Kαι αν αναρωτιέστε από που να ξεκινήσετε, έχουμε εδώ όλη την έμπνευση που χρειάζεστε:

Suit Up

Ισως ο πιο ευέλικτος τρόπος να φορέσετε την τάση είναι με τη μορφή ενός κοστουμιού αφού είναι και κατάλληλο για το γραφείο και αρκετά cool για το βράδυ ή το Σαββατοκύριακο όταν συνδυαστεί με τα κατάλληλα αξεσουάρ.

Το μικρό κόκκινο φόρεμα

Ενα φόρεμα σε μια απόχρωση του κόκκινου είναι οπωσδήποτε must-have για τη σεζόν. Plus, είναι το μοναδικό χρώμα που σύμφωνα με την επιστήμη κολακεύει και ταιριάζει σε όλες μας ανεξαιρέτως κάνοντάς μας κάνει πιο ελκυστικές. Χρειάζεστε κάτι άλλο για να πειστείτε;

Κρατήστε το casual

Θέλετε να πειραματιστείτε με την τάση αλλά το στυλ σας είναι πιο casual; Κανένα πρόβλημα: απλά “βάψτε” τα streetwear σας στις αποχρώσεις του κόκκινου. Χαλαρά παντελόνια και loose πλεκτά είναι από τα πιο άνετα κομμάτια του φθινοπώρου μαζί με τα αγαπημένα σας φούτερ. Συνδυάστε τα μεψηλοτάκουνα για να “ακονίσετε” το look σας ή κρατήστε το σε ήπιους τόνους με φλατ ή sneakers το Σαββατοκύριακο.

Βελούδο

Εχουμε ήδη μιλήσει για το βελούδο που είναι από τις πιο σημαντικές υφές για τη σεζόν. Ένας πιο συναρπαστικός τρόπος λοιπόν για να προσεγγίσετε το κόκκινο head-to-toe, έιναι με την πλούσια αίσθηση του, που είναι ιδανική για αυτή την εποχή του χρόνου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αδιανόητο! Πρόγραμμα του Mega έκανε 49,4% και πέρασε την Ελένη Μενεγάκη!

Cover Up

Δε θα μπορούσαμε να μην έχουμε μέσα στις επιλογές και τα πανωφόρια. Διαλέξτε το αγαπημένο σας στυλ σε μια ενδιαφέρουσα υφή και στην κόκκινη απόχρωση που σας ταιριάζει.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share