Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Κορίτσια το νου σας: 4 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι λεσβία!

26 Σεπτεμβρίου 2017 09:57
Κορίτσια το νου σας: 4 σημάδια που δείχνουν ότι είσαι λεσβία!

Είναι η κολλητή σου λεσβία; Πώς μπορείς να το ξέρεις; Υπάρχουν σημάδια; Εννοείται πως ό,τι θέλει ας είναι η κοπέλα. Εμείς εδώ λέμε αν υπάρχει τρόπος να ξεχωρίσεις αν είναι λεσβία, το ξέρει και ντρέπεται να σου το πει. Αν συμβαίνει κάτι τέτοιο, μπορείς να εντοπίσεις από συγκεκριμένα σημάδια ότι είναι συνειδητοποιημένη ομοφυλόφιλη και να τη βοηθήσεις να ξεκινήσει η κουβέντα ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στις σχέσεις σας, ίσα – ίσα να βαθύνει κι άλλο η φιλία σας.

Τα κορίτσια που έχουν διαλέξει να δοκιμάσουν μια άλλη σεξουαλικότητα, συνήθως καίγονται να το πουν σε όλους. Είναι όμως πολύ, πολύ δύσκολο. Με τους άντρες φίλους τους, όσο και να φαίνεται παράδοξο, είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Γιατί ό,τι και να έχουν αποφασίσει, τους φίλους τους γιατί να τους ενδιαφέρει; Μπορούν να συνεχίσουν τη φιλία τους κανονικά.

Με τις φιλενάδες όμως είναι διαφορετικά και είναι πιο δύσκολα. Μια κοπέλα που είναι λεσβία, έχει τον φόβο πως αν το εκμυστηρευτεί στη φίλη της, αυτή αμέσως θα θεωρήσει ότι κάθε κίνηση μπορεί να είναι ερωτική. Μπορεί πριν μάθει το «μυστικό», οι δυο φίλες να κοιμούνται και στο ίδιο κρεβάτι, όπως το συνηθίζουν οι κοπέλες, στις διακοπές για παράδειγμα. Αν όμως μαθευτεί πως η μία είναι λεσβία, μήπως η σωματική οικειότητα θεωρηθεί «πονηρή»; Αυτός είναι ο βασικός λόγος που τα κορίτσια που έχουν «εναλλακτική» σεξουαλικότητα προτιμούν να το κρατούν μυστικό από τις φίλες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ραγίζει καρδιές η εγκυμονούσα Σία Κοσιώνη! - Η ανάρτηση της για την απώλεια που την τσάκισε (Photo)

Στην πραγματικότητα είναι εντελώς κουτό να νομίζουμε ότι μια κοπέλα που είναι λεσβία βλέπει όλες τις φίλες της σαν ερωτικά αντικείμενα. Αν είναι δυνατόν. Οι φίλες είναι φίλες, και το τι γίνεται στην ερωτική ζωή της κοπέλας είναι ένα εντελώς ξεχωριστό θέμα. Ακριβώς δηλαδή όπως και σε όλες τις άλλες μορφές των σχέσεων. Μια κοπέλα ετεροφυλόφιλη, δεν κοιτάει κάθε αρσενικό που περνάει, κοιτάζει αυτόν που θέλει και την θέλει κι εκείνος. Το ίδιο συμβαίνει και με τις λεσβίες. Η ομοφυλοφιλία, αντίθετα με τα ανόητα στερεότυπα, δεν προκαλεί καμιά «έκλυση των ηθών». Οι λεσβίες ξέρουν πού να στραφούν και ποιες να αγαπήσουν, ακριβώς όπως και οι ετεροφυλόφιλες.

Στον κόσμο των λεσβιών υπάρχει βέβαια μια ολόκληρη κουλτούρα και ένα σωρό μικρά, διακριτικά σημάδια, ώστε σε περίπτωση που βρίσκονται στον ίδιο χώρο, να μπορούν να αναγνωριστούν και – αν μη τι άλλο – να μπορούν να μιλήσουν με άνεση μεταξύ τους. Είναι κι ένας τρόπος – αυτά τα μικρά σημάδια – να χαρούν την ιδιαιτερότητά τους, και να τύχει κάποιος να τα γνωρίζει, να αρχίσει μια καλή κουβέντα γύρω από το θέμα. Πάντως αν τύχει και η κολλητή σας ή κάποια κοπέλα από την παρέα σας είναι λεσβία, μην την ρωτήσετε σε καμία περίπτωση ποια από τις δύο κοπέλες στη σχέση είναι ο άντρας . Τις εκνευρίζει αυτή η στερεότυπη και βλακώδης ερώτηση και έχουν δίκιο. Όπως το είπε η Θεά των λεσβιών, η δημοσιογράφος Helen De Generes, το να ρωτάς ποια από τις δυο γυναίκες στη σχέση είναι ο «άντρας», είναι σαν να ρωτάς ποιο από απ’ τα δύο τσοπ στικ είναι το πιρούνι! Φοβερή ατάκα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ δεν έχει πατήσει και ούτε πρόκειται το πόδι της στην Ελλάδα;

Ας δούμε λοιπόν μερικά από τα μικρά σημάδια που δείχνουν ότι μια κοπέλα είναι λεσβία και αν τα αναγνωρίσεις θα μπεις στην καρδιά της.

1 -Μονό σκουλαρίκι στο αριστερό αυτί

Είναι το πρώτο αναγνωριστικό, στο παγκόσμιο γλωσσάρι των λεσβιών. Δεν μιλάμε για δύο διαφορετικά σκουλαρίκια, μιλάμε για ένα και μόνο στο αριστερό αυτί. Πρόκειται για πολύ παλιό «σήμα», από τα χρόνια που το «αριστερό» είχε ταυτιστεί με το «διαφορετικό» - ενώ ό,τι «δεξί» ήταν και συμβατικό ταυτόχρονα.

2- Βραχιολάκι στο αριστερό πόδι

Παρακαλούνται τα trendy κορίτσια που βάζουν βραχιολάκια στα πόδια τους να μην στολίζουν το αριστερό ποδαράκι. Αν το κάνουν, να μην παραξενεύονται που διάφορες ωραίες γυναίκες τους λένε στα μπαρ να χορέψουν. Πρόκειται επίσης για αναγνωριστικό μεταξύ λεσβιών. Το αριστερό πόδι, όπως και το αριστερό αυτάκι, με τα κοσμήματα που φιλοξενούν «μιλούν» για την λεσβιακή ιδιότητα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αβάσταχτος πόνος για Έλληνα παρουσιαστή: Πέθανε η κόρη του! (photos)

3 – Φουλάρι στην αριστερή πίσω τσέπη του παντελονιού

Πάλι αριστερά, βέβαια. Είναι συνηθισμένο tip για τη βραδινή έξοδο, γιατί όσο να ’ναι, είναι χρήσιμο μέσα σε πολύ κόσμο να ξεχωρίζει αν είναι ή όχι μια κοπέλα συγκεκριμένου προσανατολισμού. Μπορεί έτσι να κάνει γνωριμίες που να την ενδιαφέρουν και ένα φουλαράκι που προεξέχει από την αριστερή τσέπη δίνει ευκαιρία για προσέγγιση .

4 - Κοσμήματα με διπλό πέλεκυ

Ο διπλούς πέλεκυς – ή Λάβρυς, όπως είναι το κανονικό του όνομα, είναι το λεγόμενο Κρητικό Τσεκούρι, που αποτελεί και το πρώτο, κύριο και αναλλοίωτο σύμβολο της απανταχού της γης μητριαρχίας. Είναι και σύμβολο της Σελήνης, επίσης. Και των λεσβιών, βεβαίως. Στα μαγαζιά με είδη λαϊκής τέχνης τα πουλάνε κατά κόρον, σε σκουλαρίκια, κρεμαστά, δαχτυλίδια και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Και οι λεσβίες τα λατρεύουν. Φοράνε ένα κόσμημα που τους δίνει δύναμη, που αυτές ξέρουν πολύ καλά τι σημαίνει και όσοι είναι άσχετοι τις ρωτάνε αν είναι heavy metal! Εντάξει, έχει πλάκα!

Πηγή: oroskopos.tv

 

Ροή ειδήσεων

Share