Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

MAC: Αυτά τα υγρά metallic κραγιόν θα σε στείλουν σε έναν άλλο...λαμπερό κόσμο!

Δεν θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

24 Σεπτεμβρίου 2017 14:27
MAC: Αυτά τα υγρά metallic κραγιόν θα σε στείλουν σε έναν άλλο...λαμπερό κόσμο!

Σίγουρα όλα αυτά που είδαμε στην Εβδομάδα Νέας Υόρκης και όλα όσα βλέπουμε στην Εβδομάδα μόδας του Λονδίνου θα μας εμπνεύσουν για να δημιουργήσουμε τα λουκ της νέας σεζόν. Είδαμε λαμπερά χείλη, ματ χείλη, φυσικά αποτελέσματα, διάφανα gloss και τόσα άλλα. Τόσες εικόνες, τόσα φανταστικά make up.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τεράστια προσοχή: Η είδηση που πρέπει να ξέρετε όλοι οι ιδιοκτήτες ΙΧ!

Σκρολάρωντας πέσαμε πάνω το ποστ του make up artist dominic Mua, με το οποίο μας τιζάρει τη νέα συλλογή της MAC που ανυπομονούμε να κυκλοφορήσει και να δούμε όλα τα reviews των make up junkies που θα μιλάνε για αυτό το ιριδίζον αποτέλεσμα. (Λεπτομέρειες με ημερομηνίες έχουμε δεν, δυστυχώς )

σειρά θα κυκλοφορήσει τον με την ονομασία Grand Illusion Holographic Liquid Lip Colors -από ότι βλέπουμε στην φωτογραφία αποτελείται από 13 σωληνάρια- και είναι διαθέσιμη σε αποχρώσεις που παίζουν στις safe αποχρώσεις του ροζ και και κοραλλί μέχρι και πιο edgy όπως τα φουτουριστικά metallic μωβ – βιολετί και πράσινου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μνημόσυνο Ζωής Λάσκαρη: 40 ημέρες χωρίς την αγαπημένη ηθοποιό - Ήταν όλοι τους εκεί (Photos)

Κάποιος να βρει μια καλή κρυψώνα για τις οικονομίες μας, γιατί πάνω στον ενθουσιασμό ποιος ξέρει; Μπορεί να πάρουμε μαζί μας όλο το σταντ.

Πηγή: marieclaire.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share