Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

Απίστευτο! Καθαίρεσαν την Μις Τουρκία για ένα tweet!

22 Σεπτεμβρίου 2017 20:20
Απίστευτο! Καθαίρεσαν την Μις Τουρκία για ένα tweet!

Οι διοργανωτές της Μις Τουρκίας αποκαθήλωσαν τη 18χρονη, την Παρασκευή, μια μόλις μέρα μετά την απονομή του διαγωνισμού και του δικαιώματος της να εκπροσωπήσει την Τουρκία στο διαγωνισμό Μις Κόσμος στην Κίνα. Χαρακτήρισαν το tweet της απαράδεκτο και θεώρησαν ότι προσβάλλει τη μνήμη των 250 ανθρώπων, που σκοτώθηκαν τον Ιούλιο του 2016 στο αποτυχημένο στρατιωτικό πραξικόπημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Φρίκη για διάσημο τραγουδιστή: Το στυγερό έγκλημα και το καμένο πτώμα θαμμένο στον κήπο! (photos)

Πλέον τη θέση της πήρε η Ασλί Σουμέν.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των ΜΜΕ, η Εσέν, μοντέλο και φοιτήτρια, προκάλεσε σάλο με το tweet της το οποίο ανέφερε «Αδιαθέτησα το πρωί της ημέρας των μαρτύρων της 15ης Ιουλίου. Σημειώνω την ημέρα με τη δική μου αιμορραγία ως αναπαράσταση του αίματος των μαρτύρων».

Η ανάρτηση φυσικά έχει διαγραφεί.

Η Εσεν από την πλευρά της αρνήθηκε ότι ο λογαριασμός με το επίμαχο tweet είναι δικός της, ωστόσο η επικεφαλής της οργάνωσης Μις Τουρκία, δήλωσε ότι η επιτροπή επιβεβαίωσε ότι ανήκει σε εκείνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Έχω κάνει…»: Η εξομολόγηση του Ντάνου για την προσωπική του ζωή και η μεγάλη αποκάλυψη! (video)

«Δεν είναι δυνατό για την οργάνωση της Μις Τουρκίας, που έχει στόχο να προωθήσει την Τουρκία σε όλο τον κόσμο και να συμβάλει στην εικόνα της, να αποδεχθεί μια τέτοια απόσπαση».

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share