Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πάρε ιδέες: Φτιάξε μόνη σου στο σπίτι τα ωραιότερα χτενίσματα σε λιγότερο από 8’ (Video)

Εύκολα και γρήγορα

20 Σεπτεμβρίου 2017 12:27
Πάρε ιδέες: Φτιάξε μόνη σου στο σπίτι τα ωραιότερα χτενίσματα σε λιγότερο από 8’ (Video)

Το χτένισμα που αγαπήσαμε στην Hailey Baldwin και την Khloe Kardashian, τώρα σε tutorial!

Το 2017 είναι αμφίβολα η χρονιά των hair buns, παρότι η συγκεκριμένη μόδα των '90s έχει επανέλθει από το καλοκαίρι του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - γκάφα: Μας δουλεύουν; Την ώρα που οι Αγωνιστές μάζευαν την καλύβα τους, δεν φαντάζεστε τι εμφανίστηκε από πίσω τους! (photos)

Άνετο, εύκολο και πολύ sexy, το χτένισμα αυτό είναι αυτό ακριβώς που θα σε βγάλει απ’ τη δύσκολη θέση είτε θέλεις να πας μέχρι στο γυμναστήριο, είτε να πραγματοποιήσεις μία βραδινή έξοδο.

Ακόμα και οι γυναίκες που έχουν εμμονή με τα μακριά μαλλιά, παραδέχονται ότι οι κότσοι αυτοί σου λύνουν τα χέρια και σε βοηθούν να εντυπωσιάσεις ακόμα και έχοντας αφιερώσει μόλις 5 λεπτά για το χτένισμά σου.

Για να το έχουν βάλει για τα καλά στην καθημερινότητά τους τόσες stars, άλλωστε, -μεταξύ των οποίων η Hailey Baldwin και η Khloe Kardashian-, δε μπορεί, κάτι θα ξέρουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survival Secret - Twitter: Επικό γλέντι από τους χρήστες! "Δεν σας άρεσε το παζελ...φάτε τώρα τα μπουγκιά..."

Μάθε πώς να φτιάχνεις μόνοι σου τα εκπληκτικά αυτά buns μέσα από το πιο δημοφιλές tutorial του YouTube που ξεπερνά τα 7 εκατομμύρια views!

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: ladylike.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share