Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Από cougar καθηγήτρια σε πρώτη κυρία της Γαλλίας: Πέντε πιπεράτες αλήθειες που δε ξέρατε για την ταραχώδη ζωή της Μπριζίτ Τρονιέ - Μακρόν! (videos)

8 Σεπτεμβρίου 2017 10:34
Από cougar καθηγήτρια σε πρώτη κυρία της Γαλλίας: Πέντε πιπεράτες αλήθειες που δε ξέρατε για την ταραχώδη ζωή της Μπριζίτ Τρονιέ - Μακρόν! (videos)

Η Μπριζίτ είναι πάντα παρούσα και με το παραπάνω. Χωρίς εκείνη δεν θα ήμουν εγώ». Με αυτά τα λόγια είχε μιλήσει ο 39χρονος Εμμανουέλ Μακρόν για την 64χρονη σύζυγό του, μετά την νίκη του στον α΄γύρο των γαλλικών εκλογών, τότε που όλα έδειχναν πως βαδίζει γοργά προς το Μέγαρο των Ηλυσίων.

Μερικές εβδομάδες μετά, τα προγνωστικά έπεσαν μέσα, και πλέον ο 39χρονος κεντρώος υποψήφιος είναι ο νέος Πρόεδρος της Γαλλίας, με την 64χρονη Μπριζίτ Τρονιέ να αναλαμβάνει τον ρόλο της Πρώτης Κυρίας της Γαλλίας.

Ποια είναι όμως η σικάτη και με απαράμιλλο στιλ γυναίκα στην οποία χρωστά τα πάντα (όπως ο ίδιος λέει) ο Μακρόν;

Πολλοί την θεωρούν ως το «δεξί χέρι» του Εμμανουέλ Μακρόν. Ενός άνδρα που από πολύ νεαρή ηλικία αποφάσισε να αφήσει στην άκρη όλες τις προκαταλήψεις και τα κοινωνικά «πρέπει» για να είναι μαζί με την καθηγήτρια του, την γυναίκα την οποία γνώρισε για πρώτη φορά στο σχολείο, την ερωτεύτηκε σφόδρα, και έδωσε υπόσχεση στην ίδια και στον εαυτό του, πως θα την παντρευτεί.

Έτσι και συνέβη το 2007. Οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, αψηφώντας τα 24 χρόνια που τους «χώριζαν».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γόβα με... τσαρούχι: Συνοδέψαμε τον Μακρόν και την σύζυγό του στην Αθήνα και σας παρουσιάζουμε φωτογραφίες που δεν έδειξαν οι κάμερες! (photos)

Τρονιέ και Μακρόν δεν έχουν αποκτήσει παιδιά μαζί, αλλά εκείνη έχει τρία παιδιά –έναν γιο τον Σεμπαστιέν και δυο κόρες την Λοραίν και την Τιφάν- από προηγούμενο γάμο της. Έχει επίσης ΕΦΤΑ εγγόνια, επομένως ο Εμμανουέλ Μακρόν είναι θετός «παππούς».

ΠΕΝΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΡΟΝ

Ο ΜΑΚΡΟΝ ΓΝΩΡΙΣΕ ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΙΤ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 15 ΕΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΑΥΤΗ

Ο Μακρόν είδε για πρώτη φορά στη ζωή του την Μπριζίτ όταν ήταν μαθητής στο Λύκειο στην πόλη Αμιέν της Γαλλίας, και μόλις 15 ετών. Η Μπριζίτ ήταν καθηγήτρια Γαλλικών τότε. Παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας, ο έρωτας τους είναι κεραυνοβόλος. Χαρακτηριστικό είναι πως όταν οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Λύκειο, η Μπριζίτ ήταν ακόμα παντρεμένη με τον πρώτο της σύζυγο με τον οποίο απέκτησε τα τρία παιδιά της. Σύμφωνα με το βιβλίο «Emmanuel Macron: A Perfect Young Man» της Anne Fulda, οι γονείς του που δεν ενέκριναν την σχέση αυτή, ζήτησαν από την Μπριζίτ να μείνει μακριά του, τουλάχιστον μέχρι εκείνος να γίνει 18 ετών.

Σύμφωνα με την «Vogue», οι γονείς του Μακρόν προσπάθησαν να τους χωρίσουν, στέλνοντας τον στο Παρίσι για να τελειώσει τις σπουδές του, ωστόσο αυτό δεν «δούλεψε».

«Δεν μπορώ να σας υποσχεθώ τίποτα» είχε πει τότε η Τρονιέ στους γονείς του Μακρόν όταν της ζήτησαν να μείνει μακριά του.

Η σχέση τους συνεχίστηκε κανονικά και… «με το νόμο», εως ότου το 2007 παντρεύτηκαν, αφού πρώτα η Μπριζίτ πήρε διαζύγιο από τον πρώτο της σύζυγο.

Χαρακτηριστικό είναι ότι στο βιβλιο της Fulda, αναφέρεται πως αρχικά οι γονείς του Μακρόν πίστευαν ότι ο γιος τους ήταν ερωτευμένος, με μια από τις κόρες της Μπριζίτ και όχι με την ίδια!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το δώρο που έκανε η Μπέτυ Μπαζιάνα στην Μπριζίτ Μακρόν και εντυπωσίασε την πρώτη κυρία της Γαλλίας!

«Δεν το πιστεύαμε όταν μάθαμε τη αλήθεια. Το σίγουρο είναι πως δεν χαρήκαμε» είπε η μητέρα του Μακρόν στη συγγραφέα του βιβλίου, ενώ στην Τρονιέ της ξεκαθάρισε:

«Δεν βλέπεις. Εσύ έκανες την ζωή σου. Αλλά ο γιος μου δεν θα κάνει παιδιά μαζί σου!»

Ωστόσο οι γονείς του ποτέ δεν την κατηγόρησαν για αποπλάνηση ανηλίκου.

Τι απαντά σήμερα σε όλα αυτά η Τρονιέ; «Κανείς ποτέ δεν θα μάθει πότε η ιστορία μας με τον Εμμανουέλ εξελίχθηκε σε ερωτική. Αυτό ανήκει σε εμάς! Είναι το μυστικό μας».

«Σε ηλικία μόλις 17 ετών, ο Εμμανουέλ μου είπε “ θα σε παντρευτώ ο,τι κι αν κάνεις!”.Λίγο λίγο, έκαμψε όλες μου τις αντιστάσεις, με έναν απίστευτο τρόπο και με υπομονή. Δεν ήταν ένας κλασικός έφηβος. Συμπεριφερόταν σαν ενήλικος» είχε δηλώσει πέρυσι η ίδια σε συνέντευξη της στην «Paris Match».

ΑΠΟ ΤΑ ΤΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΜΙΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΤΟΥ ΜΑΚΡΟΝ
Η Τρονιέ έχει τρία παιδιά από τον πρώτο γάμο της: Την 30χρονη Τιφάν Οζιέρ που εργάστηκε στην προεκλογική καμπάνια του Μακρόν και είναι δικηγόρος.
Επιλογή της είναι να μένει μακριά από την δημοσιότητα. Στο πρώτο της event, είχε αποκαλέσει τον «πατριό» της που είναι μόλις 9 χρόνια μεγαλύτερός της, ως «εξαιρετική προσωπικότητα» και «έξυπνο άνδρα».

Σύμφωνα με την «Voix du Nord», η Τιφάν έχει δυο παιδιά.

Ο άλλος γιος της Τρονιέ, ο Σεμπαστιέν, γεννήθηκε το 1975 και είναι μόλις δυο χρόνια μεγαλύτερος από τον Εμμανουέλ Μακρόν! Το μεσαίο της παιδί, η Λόρενς, έχει την ίδια ηλικία με τον Μακρόν, και ήταν στην ίδια τάξη με τον Εμμανουέλ όταν η μητέρα της τους δίδασκε Γαλλικά.

Η ΜΠΡΙΖΙΤ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΜΜΑΝΟΥΕΛ-ΟΛΟΙ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΗ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΟΥΝ
Εκτός από την προσωπική του ζωή, η Μπριζίτ μονοπωλεί και την πολιτική ζωή του Εμμανουέλ. Όταν ο Μακρόν ήταν Υπουργός Οικονομικών επί της κυβέρνησης Ολάντ, η Τρονιέ έδινε «το παρών» σε πολλές του συναντήσεις, έχοντας ενεργό ρόλο στην καριέρα του.
«Αν εκλεγώ, συγγνώμη αν εκλεγούμε, θα είναι εκεί με δικό της ρόλο και θέση» είχε πει ο ίδιος ο Μακρόν στις 8 Μαρτίου στο «Bloomberg».

«Της χρωστάω πολύ, με βοήθησε, με έκανε αυτό που είμαι»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα: Αποχώρηση - έκπληξη από την εκπομπή της Τατιάνας! Την άφησε και πάει στην Μενεγάκη (photos)

Σε ένα ντοκιμαντέρ του «France 3», φαίνεται πως η Τρονιέ βοηθά τον Μακρόν με τους δημόσιους λόγους του:

«Η φωνή σου πέφτει στο σημείο που λες “για”. Ύψωσε την για να καταλάβουμε τι λες και περί τίνος μιλάς!» ακούγεται να του λέει.

Εκτός των άλλων, η Μπριζίτ μελετά τον Τύπο, δέχεται τους δημοσιογράφους που θέλουν να του πάρουν συνέντευξη, πηγαίνει μόνη της σε ραντεβού, του περνά τα μηνύματα, και του δίνει τις καλύτερες συμβουλές:

«Η γνώμη της με ενδιαφέρει, δίνει πολύ από τον χρόνο της» είχε πει ο Μακρόν τον Νοέμβριο του 2015, ενώ ήταν ακόμη υπουργός, στο κανάλι Canal+.

«Είναι ασύγκριτη στο να ξέρει ακριβώς πού πρέπει να απευθυνθεί ο σύζυγός της», έχουν πει για εκείνη, η οποία έχει την μοναδική ικανότητα να είναι πανταχού παρούσα, αλλά και… αόρατη. Οταν πρόκειται για εξώφυλλα ή φωτογραφίσεις, το ζευγάρι εμφανίζεται μαζί, χαμογελαστό. Αλλά όταν πρόκειται για συνεντεύξεις, τότε δεν υπάρχει παρά ο Μακρόν.

Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΤΡΟΝΙΕ ΒΓΑΖΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ
Γονείς της Μπριζίτ είναι ο Ζαν και η Σιμόν Τρονιέ. Είχαν έξι παιδιά, και η Μπριζίτ ήταν η μικρότερη.
Η οικογένεια της είναι διάσημη στο γαλλικό Βορρά για τις σοκολάτες της. Ο ανιψιός της Μπριζίτ είναι αρχηγός της επιχείρησης, η οποία μόνο το 2013 έβγαλε 4 εκατομμύρια ευρώ!

Αν κανείς ζει στην Ευρώπη, μπορεί να παραγγείλει τις σοκολάτες τους online, ενώ τα πιο διαδεδομένα προϊόντα τους είναι τα macaroon ή «Macrons d’ Amiens».

Μάλιστα πολλοί ντόπιοι κάνουν και… λογοπαίγνιο, λέγοντας πως «είχαμε ήδη τα macaroons του Amiens. Τώρα έχουμε και τον… Μακρόν του Αμιένς».

ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ
Κατά την διάρκεια συνέντευξης του στο BMFTV τον Απρίλιο, ο Μακρόν ξεκαθάρισε πως εκείνος και η σύζυγός του αποφάσισαν να μην αποκτήσουν παιδιά:
«Το επιλέξαμε. Μια επιλογή που δεν ήταν εγωιστική για εμένα, και που έπρεπε να την κάνω πολύ νωρίς, δεδομένης της ηλικιακής μας διαφοράς».

Πολλοί υπέθεσαν πως ο αντισυμβατικός και «περίεργος» γάμος του Μακρόν οφείλεται στο γεγονός ότι είναι ομοφυλόφιλος. Τον περασμένο Φεβρουάριο, ο ίδιος απάντησε στις φήμες, γελώντας:

«Αν εννοείτε ότι ζω μια διπλή ζωή με τον Mr Gallet, είναι επειδή απέδρασε το ολόγραμμα μου!»

Η ξανθιά σεξοβόμβα με το απαράμιλλο στυλ και η συνεργασία με τον οίκο «Louis Vuitton»

Mε την εξαιρετικά λεπτή σιλουέτα της, τα μακριά της πόδια (τα οποία τα Γαλλικά tabloids τιμούν συχνά πυκνά), η Τρονιέ μοιάζει περισσότερο με πρώην super model, παρά με πρώην καθηγήτρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Τρίγωνο Ήλιου με Πλούτωνα στις 09/09! Ποια θα ζήσουν το απόλυτο πάθος;

Οι εικόνες του ζευγαριού τα τελευταία χρόνια, δείχνουν ξεκάθαρα την αγάπη της 64χρονης συζύγου του Μακρόν για τα μίνι φορέματα, τα skinny jeans αλλά και τα πολυτελή αξεσουάρ, που δίνουν έναν αέρα κομψότητας στο ντύσιμο της.

Τα Γαλλικά ΜΜΕ έχουν συχνά επαινέσει την Τρονθιέ για το «cool attitude» της αλλά και για την εμφάνιση της «wonderwoman», καθώς καταφέρνει να φορά ρούχα που την κολακεύουν, αναδεικνύουν την σιλουέτα της, και παράλληλα εκπέμπουν αισθησιασμό, κάνοντας την να δείχνει σέξι ανεξάρτητα από την ηλικία της, δίχως όμως σε καμία περίπτωση να καταντά «δεύτερη».

Αφιερωμένη στην ομορφιά και στις επιταγές της, η Μπριζίτ είναι λάτρης του solarium, ενώ ποτέ δεν θα την δει κανείς με μαλλί που να μην είναι φτιαγμένο. Πολλά ΜΜΕ μάλιστα αναρωτιούνται τι υλικό βάζει ώστε να διατηρεί αυτόν τον όγκο στην κουπ της.

Μάλιστα τονίζουν πως το ντύσιμο της, δείχνει πως απολαμβάνει τον εαυτό της όπως είναι. Πιο πιθανό είναι να την δεις να φορά δερμάτινο παντελόνι και γόβες στιλέτο, ή ένα έντονο μπλε παλτό συνδυασμένο με boho φουλάρι, παρά με άσπρα ή μαύρα φορέματα και παστέλ κοστούμια. Το στυλ της μέσης συζύγου πολιτικού δεν είναι για εκείνη.

Το όλο look της Τρονιέ έρχεται να συπληρώσει η συνεργασία της με τον οίκο «Louis Vuitton» Μετά την συνάντηση της το 2014 με την αντιπρόεδρο του γαλλικού οίκου μόδας, Delphine Arnault, η 64χρονη Τρονιέ ανέπτυξε μια σχέση μαζί του, που σημαίνει ότι ο οίκος της δανείζει πολλά looks για τις δημόσιες εμφανίσεις της, κάτι πολύ σπάνιο, το οποίο ισχύει μόνο για A-list celebrities.

Επίσης έχει πάντα μια θέση κρατημένη στην μπροστινή σειρά σε όλα τα shows του Vuitton και του Dior, απόδειξη της λατρείας της για τη μόδα.

Πηγή: Star.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share