Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

Αυτό είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! (Photo)

16 Αυγούστου 2017 15:32
Αυτό είναι το πιο σημαντικό αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σου που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις! (Photo)

Έχετε ποτέ αναρωτηθεί ποιo αξεσουάρ είναι το πιο «μαγικό» αξεσουάρ της γκαρνταρόμπας σας, το οποίο μπορεί να μεταμορφώσει όλα σας τα ρούχα και να σας δώσει υπέροχο στυλ;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρομερή αλλαγή! - Δεν θα πιστεύετε πως είναι σήμερα ο Μπίλυ από το «Καφέ της Χαράς»! (Photo)

Από την Έλενα Φάκου

Μα φυσικά η ζώνη. Η ζώνη είναι το αξεσουάρ το οποίο ξεφεύγει κατά πολύ από το πρακτικό του πράγματος και γίνεται κέντρο της εμφάνισής μας, φύσει και θέσει. Με μια ζώνη, μπορείς να μετατρέψεις ένα απλό μαύρο φόρεμα σε ένα στυλιστικό αριστούργημα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Είδηση «βόμβα» - Νεκρός βρέθηκε ο γιος γνωστής τραγουδίστριας

Μπορείς να αλλάξεις την όψη ενός βαρετού ρούχου. Μπορείς επίσης να τονίσεις το δυνατό σου σημείο που είναι η μέση τραβώντας εκεί την προσοχή.

Όλα τα ρούχα ταιριάζουν με μια ζώνη. Ένα κιμονό,μια ζακέτα, ακόμη και ένα παλτό ή μια γούνα, όλα έχουν τη…ζώνη τους. Αρκεί να ξέρεις να βρεις την κατάλληλη για κάθε ρούχο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονιστικές εικόνες! 18 φωτογραφίες από τη βιβλική καταστροφή στην ανατολική Αττική!

Μια πολύ καλή λύση είναι να αναζητάτε vintage κομμάτια σε μαγαζιά που πουλούν μεταχειρισμένα ρούχα και αξεσουάρ, γιατί εκεί μπορείτε να βρείτε πολύ ιδιαίτερα κομμάτια σε πολύ καλές τιμές και μάλιστα συνήθως εκ πείρας, σας λέω ότι δεν είναι καν φθαρμένες, οι περισσότερες είναι σε άριστη κατάσταση.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια και επανασύνδεση: Πώς θα καταφέρετε να κερδίσετε και πάλι το καθένα στοχεύοντας στο "αδύναμο" σημείο!

Επομένως πείτε ναι στη ζώνη, εντάξτε τη σε κάθε σας ντύσιμο και πιστέψτε με είναι από τα βασικά βήματα για να γίνετε fashionista. Αναβαθμίζει το look σας. H ζώνη σώζει ζωές. Και στυλ.

Πηγή: youweekly.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share