Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5 εύκολα tips για να ετοιμάσεις γρήγορα την βαλίτσα των διακοπών σου!

11 Αυγούστου 2017 14:45
5 εύκολα tips για να ετοιμάσεις γρήγορα την βαλίτσα των διακοπών σου!

Έφτασε επιτέλους η ώρα που θα σε μισήσουν όλοι οι φίλοι σου στο instagram. Τα εισιτήρια είναι έτοιμα, η άδεια ξεκινάει σε λίγες ώρες και η βαλίτσα σε κοιτάει ορθάνοιχτη και.. άδεια!

Τι στο καλό να πάρεις μαζί για να μην καταλήξεις πάλι με 32467 παραπάνω ρούχα, που δεν θα βάλεις ποτέ; Αρχικά δεν χρειάζεται πανικός, γιατί ο πανικός είναι κακός σύμβουλος και θα σε κάνει να πάρεις όλα σου τα ρούχα και τα πιο λάθος αξεσουάρ. Για αυτό και εμείς σου ετοιμάσαμε ένα μικρό οδηγό ώστε να φτιάξεις σωστά τη βαλίτσα των διακοπών σου χωρίς να αγχωθείς καθόλου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός - ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο - Σε αυτές τις περιοχές θα χτυπήσουν τις επόμενες ώρες έντονα φαινόμενα!

Κάνε αναλυτική λίστα
Βγάλε τον παρθένο από μέσα σου και κάνε μια αηδιαστικά αναλυτική λίστα, σημείωσε τα ρούχα που θα ήθελες οπωσδήποτε να πάρεις μαζί, αυτά που όντως φοράς και πόσα outfits έχεις σκοπό να αλλάξεις τις μέρες που θα είσαι στο νησί. Γράψε τα must have καλλυντικά (κρέμες, προϊόντα μακιγιάζ) και τα αξεσουάρ που συνδυάζονται με τα περισσότερα ρούχα σου. Έτσι θα αποκτήσεις μια ολοκληρωμένη εικόνα τις βαλίτσας σου πριν καν την ετοιμάσεις.

Οργάνωσε τα outfits σου
Χαζή είναι η Kim Kardashian που το κάνει; Όχι! Σημείωσε τις μέρες που θα λείπεις και ετοίμασε αντίστοιχα outfits για το πρωί και το βράδυ. Πάρε ρούχα ιδανικά για mix'n'match συνδυασμούς και προσπάθησε να πάρεις ρούχα που φοριούνται με παραπάνω από ένα τρόπους- μην πάρεις δηλαδή μια εμπριμέ φούστα που πάει με ένα συγκεκριμένο top, αλλά μια μονόχρωμη που μπορείς να φορέσεις με το μαγιό, το t-shirt, το πουκάμισο και το crop top.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η συγκλονιστική περιγραφή ενός θύματος του γιου του Πρέκα: «Δεν τον κάνανε καλά τέσσερις αστυνομικοί..κλήθηκε φρουρά από το υπόγειο του κτιρίου»

Επένδυσε σε statement αξεσουάρ
Τα αξεσουάρ θα εμπλουτίσουν τις εμφανίσεις σου με συνοπτικές διαδικασίες και θα απογειώσουν το στιλ σου. Πάρε μαζί εντυπωσιακά σκουλαρίκια, statement κολιέ και δαχτυλίδια και μπλέξε υφές και χρώματα μαζί με casual βραχιόλια που μπορείς να πάρεις στο νησί.

Φόρεσε τα πιο βαριά ρούχα ενώ ταξιδεύεις
Ο πιο γενικός κανόνας, που καλό είναι να ακολουθείς όποτε ταξιδεύεις, λέει ότι πρέπει να φοράς τα πιο βαριά και ογκώδη ρούχα την ημέρα που ταξιδεύεις ώστε να μην πιάνουν χώρο στη βαλίτσα. Το καλοκαίρι μπορεί να μην ισχύει τόσο, καθώς δεν θα πάρεις παλτό ή φούτερ μαζί, αλλά π.χ το καπέλο σου ή το τζιν μπουφάν μπορεί να κρεμαστεί στο σακίδιο σου αντί να το στριμώξεις στη βαλίτσα.

Κάνε ρολά τα ρούχα
Αντί να βάλεις τα ρούχα σου το ένα πάνω στο άλλο δοκίμασε να κάνεις ρολά τα t-shirt/ φορέματα/ φούστες, έτσι και δεν θα τσαλακωθούν τόσο και θα κερδίσεις έξτρα χώρο στη βαλίτσα! Επίσης μην ξεχνάς ότι καλό είναι να τσεκάρεις αν το δωμάτιο παρέχει πετσέτες ώστε να μην κουβαλάς τζάμπα δικές σου!

Πηγή: ladylike.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share