Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση στο μακιγιάζ των χειλιών που θα σας ξετρελάνει! (video)

24 Ιουλίου 2017 14:50
Η απόλυτη καλοκαιρινή τάση στο μακιγιάζ των χειλιών που θα σας ξετρελάνει! (video)

Την ombre τεχνική την είδαμε πρώτη φορά στα μαλλιά και έπειτα στα νύχια. Μπήκε για τα καλά στη ζωή μας και σίγουρα θα μείνει στη μόδα για...πολύ ακόμη, όσο οι γυναίκες συνεχίζουν και δείχνουν την προτίμηση τους σε αυτή. Συμβολίζει την γοητεία και τη σεξοuαλικότητα και είναι στις πρώτες επιλογές όλων των γυναικών.

Τώρα όμως ήρθε η ώρα να δούμε πως μπορούμε να την εφαρμόσουμε και στο μακιγιάζ μας. Στα μάτια με τις κατάλληλες σκιές είναι το πιο συνηθισμένο, στα χείλη όμως πώς μπορείς να το κάνεις;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη αποκάλυψη: Τον ήθελαν στο Survivor 2 και τελικά θα είναι ο συμπαρουσιαστής στον "Nomads"! Για ποιον πρόκειται;

Διαδικασία για να κάνεις Ombre χείλη

Τι θα χρειαστείς:

Ενυδατική κρέμα ή liposan για τα χείλη
Μοβ μολύβι χειλιών
Ροζ κραγιόν
Πινελάκι χειλιών

Οδηγίες βήμα προς βήμα

Αρχικά αν θέλεις το μακιγιάζ των χειλιών σου να διαρκέσει περισσότερο και να μην μείνεις στη μέση της βραδιάς χωρίς κραγιόν, θα πρέπει πριν ξεκινήσεις, να εφαρμόσεις μια ενυδατική κρέμα χειλιών ή ακόμη και κάποιο liposan χωρίς χρώμα.

Έπειτα, πάρε το μοβ μολύβι χειλιών και κάνε το περίγραμμα από το σχήμα των χειλιών σου, για να τονίσεις καλύτερα τις γωνίες τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τυφώνας" η Ειρήνη Παπαδοπούλου σπάει την σιωπή της: "Αν συνέχιζα στο Survivor θα έπρεπε να αποκαλύψω ότι..."

Στη συνέχεια, εφάρμοσε το ροζ κραγιόν στο κέντρο των χειλιών σου, αλλά να είσαι προσεκτική ώστε να μην καλύψεις από επάνω το μοβ μολύβι που έβαλες προηγουμένως.

Τέλος, με την βοήθεια από το πινελάκι άπλωσε καλά το κραγιόν κυρίως στα σημεία που εφάπτεται με το μολύβι, έτσι ώστε να φαίνονται πιο ομαλά τα χρώματα στις άκρες μεταξύ τους και τα ombre χείλη σου είναι έτοιμα.

 

Ροή ειδήσεων

Share