Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Ιβάνκα Τραμπ: Το ολόσωμο μαγιό που λάνσαρε και ξεσήκωσε αντιδράσεις στο Διαδίκτυο!

17 Ιουλίου 2017 17:55
Ιβάνκα Τραμπ: Το ολόσωμο μαγιό που λάνσαρε και ξεσήκωσε αντιδράσεις στο Διαδίκτυο!

Το ολόσωμο μαγιό φέρει την υπογραφή της «Πρώτης Κόρης» κι έχει το προεκλογικό σύνθημα του Τραμπ: «Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά».

Με τα ρούχα της Ιβάνκα Tραμπ ποζάρουν στα social media οι γυναίκες που υποστηρίζουν με θέρμη την «Πρώτη Κόρη» και τον μπαμπά της. Οι περισσότερες όμως πετούν τα ρούχα τους επιλέγοντας το ολόσωμο μαγιό με το προεκλογικό σύνθημα του Ντόναλντ Τραμπ: «Κάντε την Αμερική σπουδαία ξανά».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ζει και βασιλεύει" η φοροδιαφυγή στα τουριστικά θέρετρα της Ελλάδας! - Πάνω από το 50% των ελεγχθέντων είναι παραβάτες!

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, τους τελευταίους μήνες επικρατεί φρενίτιδα στα social media με τις Αμερικανίδες να φορούν τις δημιουργίες της Ιβάνκα . Όμως το ρούχο που κάνει θραύση είναι το ολόσωμο μαγιό μπλε χρώματος με κόκκινες ρίγες.Το μαγιό πατριωτικού χαρακτήρα πωλείται έναντι 40 δολαρίων, όπως αναφέρει το επίμαχο δημοσίευμα και προσθέτει: «Τα ρούχα της Ιβάνκα πωλούνται σε μεγάλα πολυκαταστήματα συμπεριλαμβανομένων των Macy's και Dillard's».

Το τελευταίο διάστημα έχει δημιουργηθεί και μια σελίδα στο Instagram που συγκεντρώνει όλες τις φωτογραφίες με τις ευειδείς κυρίες να ποζάρουν με το μαγιό που φέρει το σύνθημα του Τραμπ.

πηγή: newsone.gr

 

Ροή ειδήσεων

Share