Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2024

Πως θα πετύχεις το απόλυτο wet look - Δες ποια προϊόντα θα σε βοηθήσουν!

24 Ιουνίου 2017 14:28
Πως θα πετύχεις το απόλυτο wet look - Δες ποια προϊόντα θα σε βοηθήσουν!

Αποτελεί την πιο hot τάση στα μαλλιά για την καλοκαιρινή περίοδο. Εδώ και αρκετά χρόνια έχει καθιερωθεί σε πασαρέλες αλλά και σε πολλές εμφανίσεις διάσημων κυρίων στο κόκκινο χαλί.

Το wet look hairstyle έχει πολλές διαφορετικές εκδοχές: από λεία και τραβηγμένα προς τα πίσω μαλλιά, (σαν να έχεις μόλις βγει από την πισίνα), μέχρι ένα wet κότσο μπαλαρίνας ή ακόμα και ένα αποτέλεσμα διπλής υφής, με wet ρίζα και στεγνά μήκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ζώδια: Το Σαββατοκύριακο ενός Υδροχόου και όχι μόνο..! by MagicF’Ariel

Αν λοιπόν έχεις αποφασίσει πως θες να ακολουθήσεις αυτή την τάση τότε υπάρχουν δύο προϊόντα που θα σου λύσουν κυριολεκτικά τα χέρια! Με την σειρά Wet Domination της L’Oréal Professionnel, μπορείς να υιοθετήσεις και εσύ το wet look hairstyle ακόμα και τον χειμώνα. Να είσαι σίγουρη πως το αποτέλεσμα θα είναι πιο sexy απ’ όσο νομίζεις, ειδικά αν το συνδυάσεις με ένα εκκεντρικό –αλλά όχι υπερβολικό- beauty look.

EXTREME SPLASH, 150 ml

Ενδεικτική Τιμή Λιανικής Πώλησης: 17,8€

Ένα gel, με ελαστικό κράτημα για προκλητική λάμψη, ανθεκτικό ακόμα και στα πιο δυνατά φώτα του backstage.Η επαναστατική του τεχνολογία unbreakable περιλαμβάνει μία σύνθεση πολυμερών κρατήματος και γλυκερίνης. Εφάρμοσε σε νωπά ή στεγνά μαλλιά και είναι κατάλληλο για όλα τα μήκη. Ιδανικό για τη δημιουργία ενός look σαν να έχεις βγει από την παραλία ή αλλιώς ενός wet look με λείο αποτέλεσμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Pull&Bear: Αυτά είναι τα καλύτερα και τα πιο οικονομικά καλοκαιρινά τους κομμάτια!

Επαγγελματική συμβουλή: Για ένα πιο έντονο wet look, χτένισε τα μαλλιά σου προς τη μία πλευρά, εφάρμοσε το gel και χτένισε από τα από τις ρίζες ως τα μήκη. Για ένα αποτέλεσμα διπλής υφής, με wet ρίζα και στεγνά μήκη, μην εφαρμόσεις το προϊόν στις άκρες των μαλλιών.

SHOWER SHINE, 160 ml

Ενδεικτική Τιμή Λιανικής Πώλησης: 17,8€

Ένα spray για εντυπωσιακή λάμψη. Η τεχνολογία του περιλαμβάνει παράγοντες λάμψης και πολυμερή styling για εύκολη εφαρμογή και λαμπερό αποτέλεσμα. Αποτελεί το must have προϊόν για να δημιουργηθεί μία λεία αλογοουρά χωρίς λιπαρότητα ή ένα ατίθασο και κυματιστό wet look.

Επαγγελματική συμβουλή: Για μια αλογοουρά με αποτέλεσμα wet look,πιάσε τα μαλλιά σου αλογοουρά με ένα λαστιχάκι και χρησιμοποίησε μία τούφα από τα μαλλιά σου για να το καλύψεις και στη συνέχεια εφάρμοσε το Shower Shine σε νωπά μαλλιά από τη ρίζα ως τα μήκη.

 

Ροή ειδήσεων

Share