Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2024

5 χρήσεις της λακ που θα εκπλαγείς

17 Μαΐου 2017 23:03
5 χρήσεις της λακ που θα εκπλαγείς

Λακ: τρία γράμματα και μία λέξη με χιλιάδες ερμηνείες και χρήσεις. Ίσως ό,τι πιο έξυπνο δημιούργησε ποτέ ο άνθρωπος. Είναι ένα από τα beauty προϊόντα που δεν αποχωριζόμαστε σχεδόν ποτέ και που έχει γίνει το πλέον αγαπημένο στην καθημερινότητα μας.

Την αγαπούσαμε, την ευγνωμονούσαμε και πίναμε νερό στο όνομα της για όλα αυτά που κάνει στα μαλλιά μας. Τώρα που μάθαμε και κάποιες επιπλέον χρήσεις της στη beauty ρουτίνα μας -και όχι μόνο- της κάνουμε μέχρι και άγαλμα.

1. Ηλεκτρίζονται τα μαλλιά σου

Ναι -αν μας ρωτάς- είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να συμβεί στα μαλλιά σου. Τα ηλεκτρισμένα μαλλιά είναι απλά εκνευριστικά. Γι’ αυτό αν θες να σταματήσεις να ηλεκτρίζονται, μπορείς να κάνεις το εξής απλό: Πριν χτενιστείς, ψέκασε τη βούρτσα σου με λακ και ύστερα πέρασε τη από τα μαλλιά σου.

2. Πόντος στο καλσόν σου

Πες την αλήθεια. Σε πιάνει τουλάχιστον υστερία, όταν είσαι έξω, έχεις φορέσει το καλό σου φόρεμα και το καινούργιο σου καλσόν και τσουπ! εκεί που δεν το περιμένεις βλέπεις έναν πόντο τεράστιο.

Η λακ έρχεται και πάλι να σε σώσει. Επειδή τα σκισίματα ξεκινούν πάντα από τα δάχτυλα, ψέκασε το καινούργιο σου καλσόν και μην ανησυχήσεις ποτέ ξανά για το αν θα σκιστεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor - βόμβα! Ο Μάριος δεν ράγισε καν την κλείδα του! «Αυτό που έπαθε ήταν μυϊκό!» (video)

3. Απομακρύνει τον λεκέ από μελάνι

Δεν υπάρχει χειρότερος λεκές από το μελάνι. Πόσες φορές δεν σου έχει τύχει να σπάσει το στυλό που είχες στην τσέπη σου και να λερωθεί το ρούχο που φορούσες; Το μελάνι όπως και το κόκκινο κραγιόν είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί ποτέ σε λεκέ.

Η λακ έρχεται για να σε «ξελασπώσει ακόμη μία φορά, αφού αν ψεκάσεις τον λεκέ με λακ, το αφήσεις για 10’ και έπειτα τρίψεις με ένα καθαρό πανί, θα τον δεις να εξαφανίζεται.

4. Κρατά τα φρύδια σου στη θέση τους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Ποιος Στινγκ; Θα τα χάσετε με το επόμενο έπαθλο που θα διεκδικήσουν Διάσημοι και Μαχητές! (video)

Αν τα φρύδια σου είναι απείθαρχα και δε «στρώνουν» με τίποτα, μην ανησυχείς. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ψεκάσεις λίγο από τη λακ σου πάνω σε ένα καθαρό βουρτσάκι φρυδιών και με αυτό αμέσως να χτενίσεις τα φρύδια σου ώστε να μείνουν στη «θέση» τους όλη την ημέρα!

5. Κρατάει το πόδι σου σταθερό

Μόλις πήρες ένα καινούργιο ζευγάρι παπούτσια, αλλά το πόδι σου γλιστράει μέσα σε αυτό και κινδυνεύεις με κάταγμα 2ου βαθμού -τουλάχιστον- αν πέσεις. Οπότε τι κάνεις; Ψεκάζεις με λακ τους πάτους των καινούργιων παπουτσιών σου και το καλσόν σου και είσαι safe.

 

Ροή ειδήσεων

Share