Πέμπτη, 25 Απριλίου 2024

Πώς θα δημιουργήσουμε nude νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα με επιμήκυνση με gel; (video)

25 Απριλίου 2017 12:48
Πώς θα δημιουργήσουμε nude νύχια σε αμυγδαλωτό σχήμα με επιμήκυνση με gel; (video)

Φαίη Σκορδά: Τη Σέβη Ζιώρδα τη γνωρίζω πάνω από 10 χρόνια, από τη Θεσσαλονίκη και το TV Μακεδονία, και είναι εξπέρ στο gel και στην επιμήκυνση νυχιών!

-Περνάμε ελαφρά με μπάφερ την επιφάνεια των νυχιών για να απομακρύνουμε τη λιπαρότητα. Αφαιρούμε τη σκόνη με ειδικό πινέλο και προχωράμε στο επόμενο βήμα που είναι η τοποθέτηση του gel.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποτά από €2,50: Το φθηνότερο bar της Αθήνας, όπου όσο περισσότερο πίνεις, τόσο λιγότερο πληρώνεις!

-Απλώνουμε προσεκτικά το gel απευθείας στο νύχι , χωρίς tip ή χαρτάκι ως βάση, δίνοντας έμφαση στο τελείωμα του νυχιού για να πετύχουμε την επιμήκυνση.

-Βάζουμε το χέρι μας στο ειδικό φουρνάκι, φροντίζοντας να είναι όλα τα νύχια μέσα, με τον αντίχειρα σωστά τοποθετημένο, και ψήνουμε το gel τον προβλεπόμενο χρόνο. Εφαρμόζουμε πρώτα στο ένα χέρι και μετά στο άλλο.

-Αφαιρούμε τη λιπαρότητα περνώντας λίγο ξεβαφτικό νυχιών και δίνουμε στα νύχια το αμυγδαλωτο σχήμα με μια λίμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έκτακτο ιατρικό ανακοινωθέν για τη Σόφη Πασχάλη!

-Επιλεγουμε ένα ημιμόνιμο βερνίκι. Περνάμε την πρώτη στρώση και ψήνουμε στο φουρνάκι. Αφού ολοκληρώσουμε και για τα δύο χέρια, επαναλαμβάνουμε με δεύτερη στρώση σε κάθε χέρι για να έχει το χρώμα το σωστό αποτέλεσμα.

-Ολοκληρώνουμε το ημιμόνιμο μανικιούρ περνώντας, πρώτα το ένα χέρι και στη συνέχεια και το άλλο, με το ειδικό διάφανο top coat και ψήνουμε για τελευταία φορά στο φουρνάκι, στον προβλεπομενο χρόνο!

Πηγή: faysbook.gr


 

Ροή ειδήσεων

Share