Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Μαμά αποκαλύπτει το πιο απλό κόλπο για να κάνετε μπούκλες χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου πιστολάκι! (photos+video)

22 Απριλίου 2017 13:21
Μαμά αποκαλύπτει το πιο απλό κόλπο για να κάνετε μπούκλες χωρίς να χρησιμοποιήσετε καθόλου πιστολάκι! (photos+video)

Το μυστικό για τέλειες μπούκλες στα μαλλιά δεν είναι ένα ειδικό εργαλείο ή εξάρτημα. Έχετε ήδη το εργαλείο που χρειάζεστε. Δεν ξέρετε τι είναι αυτό; Χαρτοπετσέτες! Αυτό μπορεί να ακούγεται παράξενο, αλλά μην ανησυχείτε. Η Mindy από το κανάλι στο YouTube ‘Cute Girls Hairstyles’ θα σας δείξει πώς να φτιάξετε τέλειες μπούκλες στα μαλλιά σας, χρησιμοποιώντας ένα ρολό χαρτί κουζίνας, στο βίντεο που ακολουθεί.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Γούσταρα τον Στάθη Ψάλτη γιατί εξέφραζε τον εσωτερικό μου κόσμο! Γυναικάς, ντόμπρος και ο εαυτός του"

Δεν χρειάζεστε σίδερα ή άλλα προϊόντα. Τώρα πλέον μπορείτε να πετύχετε πανέμορφες μπούκλες με μια μη- θερμαινόμενη μέθοδο, χρησιμοποιώντας απλά ένα ρολό χαρτί κουζίνας. Αυτά τα θερμαινόμενα προϊόντα μπορεί να βλάψουν τα μαλλιά σας, ενώ αυτή η μέθοδος αυτή είναι ασφαλής και ανώδυνη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μέγας καρδιοκατακτητής ο Στάθης Ψάλτης: Οι γυναίκες που σημάδεψαν την ζωή του!


Η μέθοδος Mindy είναι παρόμοια με μια πολύ παλιά μέθοδο, αλλά είναι πολύ πιο εύκολη στην εφαρμογή της. Για να ξεκινήσετε, θα χρειαστείτε τα εξής:

βούρτσα
χτένα κρεπαρίσματος
μπουκάλι ψεκασμού
1 ρολό από χαρτί κουζίνας
λακ
Θα σας πάρει περίπου 30 λεπτά για να το κάνετε. Αν και η διαδικασία αυτή είναι λίγο μεγαλύτερη σε σχέση με το σίδερο για μπούκλες, αλλά το αποτέλεσμα είναι τελείως φυσικό. Αξίζει η αναμονή!


 

Ροή ειδήσεων

Share