Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

15 Μοντέρνα καρέ κουρέματα για το 2017!

18 Απριλίου 2017 12:57
15 Μοντέρνα καρέ κουρέματα για το 2017!

Τα καρέ κουρέματα είναι διαχρονικά και όλες οι γυναίκες τα έχουμε δοκιμάσει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή μας στα μαλλιά μας. Είναι αρκετά κολακευτικά για το γυναικείο πρόσωπο, αφού αναδεικνύουν τις γωνίες και μας κάνουν να δείχνουμε κομψές και φυσικά στυλάτες.

Σε κάθε γυναίκα ταιριάζει ένα διαφορετικό καρέ κούρεμα και χτένισμα, γι’ αυτό εδώ θα δεις πολλές ιδέες σε κουρέματα, χτενίσματα και χρώματα για να βρεις αυτό που σου ταιριάζει.

Το πιο κολακευτικό και safe καρέ κούρεμα είναι αυτό που φτάνει σχεδόν μέχρι τους ώμους και το καλό είναι πως αν δεν σου αρέσει επιδέχεται πολλές διορθωτικές κινήσεις ή μπορεί να μακρύνει γρήγορα αν είχες μακριά μαλλιά, πήρες την απόφαση και μετά το μετάνιωσες.

Για τους καλοκαιρινούς μήνες πάντως είναι η καλύτερη επιλογή, αφού δεν χρειάζεται να περνάς ώρες ατέλειωτες μπροστά στον καθρέφτη με το πιστολάκι για να κάνεις το styling που θέλεις.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξάρχεια: Επίθεση με πέτρες σε Αστυνομικούς στο σπίτι Φλαμπουράρη!

Κοντά μαλλιά: Κουρέματα, χτενίσματα, χρώματα!
Φιλαριστό καρέ

Το πλέον κλασσικό καρέ είναι το φιλαριστό, το οποίο μπορεί να φτάνει πάνω από τους ώμους ή ακόμα και να αφήνει το σβέρκο ακάλυπτο. Ανάλογα με το στυλ σου μπορείς να επιλέξεις να κάνεις πιο έντονο το φιλάρισμα και να μην δώσεις όγκο ή αν θέλεις κάτι πιο στυλιζαρισμένο μπορείς να δώσεις όγκο στα πίσω και τα μπροστά να είναι πιο μακριά με μύτες και φυσικά φράντζα στο πλάι.

Μακρύ καρέ



Για όσες δεν θέλουν να κάνουν κάτι τολμηρό υπάρχει φυσικά και η επιλογή του μακρύ καρέ, που είναι πιο ασφαλές, ακόμα πιο εύκολα διαχειρίσιμο και μπορείς σε μικρό χρονικό διάστημα να έχεις ξανά ένα μακρύ κούρεμα αν θέλεις. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να το προσαρμόσεις σε σένα όπως το αν θα κάνεις τη χωρίστρα στη μέση ή φράντζα στο πλάι και φυσικά ένα μακρύ καρέ μπορεί να αναδείξει οποιοδήποτε χρώμα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πότε βάζουμε «ν» και άλλα σημαντικά λάθη που κάνουμε συχνά στην ελληνική γλώσσα!

Ασύμμετρο καρέ



Το ασύμμετρο καρέ είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσες γυναίκες έχουν ανταύγειες, αφού θα αναδείξει όλα τα χρώματα και τις αντιθέσεις. Μπορείς να κάνεις τα πίσω πιο κοντά και τα μπροστινά μαλλιά λίγο πιο μακριά. Για να αναδείξεις αυτό το καρέ μπορείς να κάνεις χαλαρές μπούκλες ξεκινώντας από το ύψος περίπου των ζυγωματικών. Θα έχεις ένα ανάλαφρο styling και θα φαίνεσαι πάντα καλοχτενισμένη.

Καρέ με μπούκλες



Εννοείται πως το καρέ κούρεμα πηγαίνει και σε όσες γυναίκες έχουν σγουρά μαλλιά, αλλά και όσες έχουν ίσια μπορούν να κάνουν ένα χτένισμα με μπούκλες. Για πιο ιδιαίτερες εμφανίσεις μπορείς να κάνεις πολύ έντονες και πυκνές μπούκλες, με τη φορά τους όμως προς τα έξω για να μην κρύβουν το πρόσωπό σου.

Για πιο χαλαρό look μπορείς να κάνεις μπούκλες σε όλο το μαλλί και να αφήσεις ίσιες τις άκρες. Αυτό το χτένισμα πηγαίνει σε όλα τα χρώματα μαλλιών και τονίζει ακόμα περισσότερο τις έντονες βαφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σπαραγμός για την 8χρονη Μαρία! Κατέληξε στην ΜΕΘ από Η1Ν1

Επιλογή χρώματος

Ως προς το χρώμα στα καρέ μαλλιά η επιλογή είναι δική σου. Ταιριάζει σε όλα τα χρώματα από το φυσικό καστανό, μέχρι και τα ροζ χρυσά ή fluo μαλλιά. Ένα κοντό μαλλί πάντα αναδεικνύει το χρώμα και μπορείς να επιλέξεις κάτι ενιαίο, ανταύγειες, ένα ombre καρέ ή ακόμη και να τολμήσεις διαφορετικά χρώματα που δεν συναντάμε συχνά.

 

Ροή ειδήσεων

Share