Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024

Ολόϊσια μαλλιά, χωρίς καθόλου θερμότητα; Κι όμως γίνεται

27 Μαρτίου 2017 20:53
Ολόϊσια μαλλιά, χωρίς καθόλου θερμότητα; Κι όμως γίνεται

Ας το παραδεχτούμε οι απανταχού σγουρομάλλες. Τα σπαστά μαλλιά είναι μπελάς. Το φριζάρισμα μοιάζει να είναι σταθερά εκεί, βάζοντας τρικλοποδιές στο λουκ σου και σαμποτάροντας την εμφάνιση σου και είναι απόλυτα λογικό να προτιμάς μία ολόϊσια, απαλή και ενυδατωμένη κουπ. Το θέμα είναι το μακροπρόθεσμο κόστος που κρύβει η προσπάθεια να την αποκτήσεις σε καθημερινή βάση.

Τα σεσουάρ και τα ισιοτικά ψαλίδια μαλλιών, όσα προστατευτικά προϊόντα κι αν χρησιμοποιήσεις κατά τη διάρκεια του στίλινγκ, φθείρουν σοβαρά την τρίχα σου, προκαλώντας ψαλίδα και αγριεμένες άκρες που αργά ή γρήγορα δημιουργούν το ίδιο αποτέλεσμα με τα εξ αρχής σγουρά μαλλιά σου.

Μοιάζει λιγάκι σας ψέμα αλλά οι ειδικοί στο εξωτερικό κατάφεραν να βρουν τη λύση και σε αυτό το πρόβλημα, λανσάροντας στην αγορά είναι επαναστατικό εργαλείο το οποίο υπόσχεται να ισιώσει απόλυτα τα μαλλιά σου με έναν άλλο, διαφορετικό τρόπο. Όχι, θερμαίνοντας τα αλλά παγώντας τα και κατ' επέκταση ενυδατώντας τα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Απίστευτη ανατροπή: Δεν φαντάζεστε ποιος παίκτης του Survivor έχει μπει από το πουθενά "σφήνα" στα φαβορί!

Το προϊόν που είναι σε θέση να πραγματοποιήσει το παραπάνω μικρό «θαύμα» ακούει στο όνομα Inverse και είναι έμπνευση του Νεοζηλανδού hair stylist David Roe, ο οποίος σκέφτηκε την συγκεκριμένη ιδέα παρατηρώντας το πόσο καλό έκανε στα σγουρά μαλιλά της γυναίκας του το παγωμένο νερό.

Ο Roe πρόσεξε ότι κάθε φορά που η σύζυγος του λουζόταν με παγωμένο νερό οι μπούκλες της γινόντουσαν αυτομάτως πιο λείες, πιο μαλακές και πιο απαλές.Έτσι λοιπόν, έθεσε σαν στόχο το να αποδείξει τα ευεργετικά αποτελέσματα που έχουν οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός στα μαλλιά των γυναικών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκλονίζει η μοιραία γυναίκα στην κατάθεσή της για το έγκλημα στο Μοσχάτο: «Θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω και τον μ...α που γα.....σαι και τη μάνα του»

Ακόμα περισσότερο και από τις υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες, οι υπό του μηδέν βαθμοί κελισίου είναι σε θέση να ισιώσουν την τρίχα σου, ενώ παράλληλα την κρατούν ενυδατωμένη, χωρίς να την καίνε ή να την ταλαιπωρούν.

Κι αυτό ακριβώς κάνει το Inverse, το οποίο πραγματικά έχει αντιστρέψει ό,τι ξέραμε μέχρι σήμερα. Το μόνο που χρειάζεται είναι να το αφήσεις να παγώσει για περίπου δύο ώρες, ενώ η ισχύ του παραμένει έντονη για περίπου 30 λεπτά από τη στιγμή που θα αρχίσεις να το χρησιμοποιείς.

Μπορείς να τσεκάρεις περισσότερες πληροφορίες στην επίσημη σελιδα του Inverse, έχοντας βέβαια υπόψιν σου ότι το κόστος προς το παρόν τουλάχιστον δεν είναι ιδιαίτερα χαμηλό, αφού αγγίζει τα 199 δολάρια. Σύμφωνα με τον δημιουργό του όμως αξίζει τον κόπο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Survivor: Απίστευτη ανατροπή στο σημερινό επεισόδιο! Με ποια γυναίκα κάνει συμμαχία ο Αγγελόπουλος;

 

Ροή ειδήσεων

Share