Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

Τρύφωνας Καρατζάς: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ οικογένεια!

Η αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή!

17 Ιανουαρίου 2019 18:43
Τρύφωνας Καρατζάς: Ο λόγος που δεν έκανε ποτέ οικογένεια!

Θλίψη έχει σκεπάσει τον καλλιτεχνικό χώρο μετά τον θάνατο του Τρύφωνα Καρατζά.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, με τις δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, έγινε γνωστός μέσα από τις συμμετοχές του σε επιτυχημένα τηλεοπτικά σήριαλ.

Ένα από αυτά ήταν και το «λαβ σόρρυ» με τον Τάσο Χαλκιά και την Κωνσταντίνα Μιχαήλ που προβλήθηκε το 1994 στο Μega, αλλά και η «Ονειροπαγίδα» στην οποία πρωταγωνιστούσε η Μαρία Σολωμού.

Παρά την επιτυχημένη καριέρα του στην υποκριτική, ο Τρύφωνας Καρατζάς, δεν είχε αποκτήσει δική του οικογένεια. Ο ηθοποιός το 2014 σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΛΟΙΠΟΝ, μίλησε για την προσωπική του ζωή και τη επιλογή του να μην παντρευτεί και να κάνει παιδιά.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτα Βλαντή: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι ο σύντροφός της! Έχουν 20 χρόνια διαφορά!

«Δεν μου έχει λείψει ένα παιδί, γιατί έχω δύο υπέροχα εγγόνια, τον Δημητράκη και την Τζωρτζίνα, από τον ανιψιό μου, που με αγαπούν και τα αγαπώ πολύ. Δεν θα μπορούσα να αφοσιωθώ όσο θα ήθελα σε ένα δικό μου παιδί. Δεν αισθάνομαι την έλλειψη. Δεν έχω μοναξιά, έχω μοναχικότητα, την οποία έχω διαλέξει. Το βρίσκω υπέροχο να γυρνάω το βράδυ, να κλείνεις την πόρτα πίσω σου και να μην έχεις κανέναν να σε ρωτήσει: «Πού ήσουν; Τι έκανες;». Αυτό το είχα πάντα στη ζωή μου. Είμαι , συνειδητοποιημένος και γεμάτο»

«Δεν είμαι παντρεμένος, έχω εξ αγχιστείας εγγόνια από τον ανιψιό μου. Είμαι μόνος από επιλογή. Δεν ενδιαφέρει κανέναν αν παντρεύτηκα ή έκανα παιδιά. Φέρτε μου έναν που να δουλεύει 57 χρόνια στο θέατρο. Για να δούμε πόσο θα αντέξουν αυτά τα παιδιά. Κάποιοι ξεχωρίζουν και είναι πολύ σημαντικοί, αλλά δεν τους ξέρει κανένας. Έχουν αφοσιωθεί σε αυτό που έδωσα κι εγώ όλη μου τη ζωή που λέγεται υψηλή τέχνη του θεάτρου».

Πηγή: youweekly.gr

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share