Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024

H επική αντίδραση του Κωστή Μαραβέγια όταν συνάντησε μαζί με την Σωτηροπούλου τον Γεωργούλη!

Τι έκανε;

17 Ιανουαρίου 2019 16:07
H επική αντίδραση του Κωστή Μαραβέγια όταν συνάντησε μαζί με την Σωτηροπούλου τον Γεωργούλη!

Η Τόνια Σωτηροπούλου, ο πρώην της Αλέξης Γεωργούλης και ο νυν της Κωστής Μαραβέγιας βρέθηκαν όλοι μαζί στο θέατρο και όλα ωραία και καλά...

Η συνάντηση έγινε στην πρεμιέρα της Βερβερίτσας, της παράστασης του Νίκου Μουτσινά από την οποία πέρασε όλη η Αθήνα και αποτέλεσε την αφορμή για πολλές συναντήσεις πρώην και νυν (εκτός από την Σωτηροπούλου με τον Γεωργούλη συναντήθηκαν και έκατσαν και δίπλα δίπλα η νυν με την πρώην παρουσιάστρια του My Style Rocks Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Ευαγγελία Αραβανή).

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η απόλυτη ευτυχία μεγαλώνει: Πιο ερωτευμένοι και ενωμένοι από ποτέ Σία Κοσιώνη και Κώστας Μπακογιάννης!

Στις πρώτες σειρές του θεάτρου Μεγάλη Βρετάνια βρέθηκε ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της σόουμπιζ, ο Κωστής Μαραβέγιας και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Και ενώ κάθονταν μαζί και όλα καλά και όλα ωραία περιμένοντας να ξεκινήσει η παράσταση, εμφανίστηκε ο πρώην της ηθοποιού Αλέξης Γεωργούλης. Ο ηθοποιός εμφανίστηκε την ώρα που το ζευγάρι μιλούσε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο Αλέξης Γεωργούλης θέλησε να χαιρετήσει και εκείνος τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και έτσι πλησίασε και αγκάλιασε τον παρουσιαστή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτό είναι το τηλέφωνο της Τατιάνας Στεφανίδου!

Η Τόνια Σωτηροπούλου δεν χαιρέτησε τον πρώην σύντροφό της, ωστόσο τον χαιρέτησε ο νυν, Κωστής Μαραβέγιας.

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share