Σάββατο, 20 Απριλίου 2024

8 διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κανείς δεν θυμάται σήμερα ότι ήταν μαζί!

Ειδικά το 7ο δεν παίζει να το είχατε ακούσει ποτέ!

17 Ιανουαρίου 2019 10:29
8 διάσημα ζευγάρια της ελληνικής showbiz που κανείς δεν θυμάται σήμερα ότι ήταν μαζί!

Υπήρξαν ερωτευμένοι αλλά και τα 8 ζευγάρια χώρισαν το μακρινό πλέον 2013!

Αλήθεια πόσοι από εσάς θυμάστε πως υπήρξαν ζευγάρι; Το Athensmagazine.gr τα βρήκε και σας τα θυμίζει!

Δούκισσα Νομικού - Χρήστος Χολίδης

Η πρώτη γνωριμία τους έγινε το 2009 στο πλατό του πρωινού του MEGA «Ομορφος κόσμος το πρωί». Τότε το κανάλι είχε τοποθετήσει στο τιμόνι της πρωινής του ζώνης πέντε φρέσκα πρόσωπα: τον Νίκο Παπαδάκη, τη Μαρία Αραμπατζή, τη Δούκισσα Νομικού, την Κατερίνα Καινούργιου και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Ο καλεσμένος Χρήστος Χολίδης φυσικό ήταν να εντυπωσιαστεί από την εκθαμβωτική ομορφιά της Δούκισσας. Ωστόσο, το φλερτ από την πλευρά του δεν ξεπέρασε το όριο της ευγενικής κολακείας.

Οι δυο τους ξανασυναντήθηκαν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν στο «Just the two of us» όπου η Δούκισσα παρουσίαζε το σόου στο πλευρό του Γιώργου Καπουτζίδη, ενώ ο Χρήστος Χολίδης με τη Μαρία Μπεκατώρου συμμετείχαν ως τραγουδιστικό ντουέτο. Αποφασιστικός και ευθύς όπως είναι, ο «ωραίος» του σόου αποφάσισε να τη διεκδικήσει. Η Δούκισσα αντιστεκόταν καθώς είχε επιφυλάξεις, αλλά ο Χρήστος επέμενε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαρία Τσούτσια: Ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό της 6 μήνες μετά τον θάνατο του Σωκράτη Κόκκαλη τζούνιορ!

Μετά από λίγο καιρό οι δυο τους ήταν πλέον ζευγάρι.

Αν και απέφευγαν να κάνουν δηλώσεις, μάλιστα πέρασαν αρκετοί μήνες μέχρι να το παραδεχτούν δημόσια, η Δούκισσα και ο Χρήστος έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Τύπου.

Το καλοκαίρι του 2013, ο επιτυχημένος τραγουδιστής αναγκάζεται από τις περιστάσεις να παραδεχθεί το οριστικό τέλος της σχέσης του με το πανέμορφο μοντέλο. Την ίδια στιγμή η Δούκισσα βρίσκεται σε διακοπές μαζί με στενούς της φίλους, αποφεύγει τις κοσμικότητες και δεν θέλει να μιλήσει ακόμα σε κανέναν για τη μεγάλη αυτή ανατροπή στη ζωή της. Αν και, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, χώρισαν με πολύ ήπιο και ήρεμο τρόπο.

Άννα Πρέλεβιτς - Δημήτρης Χαριτόπουλος

Τίτλοι τέλους έπεσαν, το καλοκαίρι του 2013, στη σχέση της Άννας Πρέλεβιτς και του Δημήτρη Χαριτόπουλου.

Γνωρίστηκαν σε μια βραδινή έξοδο όταν εκείνος είχε μόλις αρχίσει να ασχολείται επαγγελματικά με το μπάσκετ και εκείνη σκεφτόταν να φύγει στο εξωτερικό για σπουδές.

Και παρόλο την απόσταση, κατάφεραν να λειτουργήσει υποδειγματικά η σχέση τους.

Τα επόμενα χρόνια η Άννα Πρέλεβιτς έγινε μοντέλο και κατόπιν παρουσιάστρια και ο Δημήτρης Χαριτόπουλος αναδείχτηκε σε ταλέντο στο μπάσκετ. Ευτυχισμένοι έβγαιναν μαζί, διασκέδαζαν και έκαναν όνειρα για επισημοποίηση.

Κάπου εκεί όμως το πράγμα στράβωσε και έξι χρόνια μετά από την πρώτη τους γνωριμία αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα στον ΣΚΑΙ: Κόβει εκπομπή κορυφαίου παρουσιαστή πριν καν αρχίσει!

Βίκυ Καγιά - Νίκος Κριθαριώτης

Οριστικό τέλος έλαβε ο γάμος της Βίκυς Καγιά και του Νίκου Κριθαριώτη, έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια.

Ο έρωτας της Βίκυς με τον επιχειρηματία και αδερφό της γνωστής σχεδιάστριας Σήλιας, Νίκο Κριθαριώτη, υπήρξε κεραυνοβόλος.

Ο γάμος τους τελέστηκε στο εκκλησάκι του Aγίου Δημητρίου, που είχε χτιστεί στην μνήμη του πατέρα του Νίκου, στο κτήμα της οικογένειας Τσάκου στο Λαγονήσι, στις 10-10-2010.

Το μυστήριο τελέστηκε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο ενώ η νύφη ήταν κυριολεκτικά απαστράπτουσα. Φυσικά επέλεξε να φορέσει νυφικό διά χειρός Σήλιας Κριθαριώτη.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η απόφαση του οριστικού χωρισμού πάρθηκε στις αρχές Ιουλίου του 2013, με την αίτηση συναινετικού διαζυγίου να κατατίθεται στις 30 Αυγούστου και τις σχέσεις τους να είναι έκτοτε παντελώς τυπικές.

Η Βίκυ Καγιά σε συνέντευξή της είχε ξεκαθαρίσει ότι με τον πρώην πλέον σύζυγό της παντρεύτηκαν γιατί αγαπήθηκαν πολύ και ο χωρισμός την πόνεσε γιατί έπρεπε να εστιάσει στα λάθη που έκανε τόσο η ίδια, όσο και ο Νίκος Κριθαριώτης.

Μιχάλης Μουρούτσος - Αναστασία Περράκη

Έσκασε σαν "βόμβα" η είδηση του διαζυγίου του Μιχάλη Μουρούτσου και της Αναστασίας Περάκη το καλοκαίρι του 2013, γιατί τίποτα δεν φανέρωνε ότι υπήρχε πρόβλημα στη σχέση τους.

Ο Ολυμπιονίκης και η Playmate παντρεύτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2010 και έχουν μία κόρη, την Έλενα, την οποία βάφτισαν στη Σαρωνίδα, την ίδια μέρα με τον θρησκευτικό τους γάμο.

Ο Μιχάλης και Αναστασία διαπίστωσαν πως η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της και αποφάσισαν να χωρίσουν, μετά από σχεδόν τρία χρόνια έγγαμου βίου, πριν αρχίσουν τα σοβαρότερα προβλήματα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Παναγιώτα Βλαντή: Ποιος πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός είναι ο σύντροφός της! Έχουν 20 χρόνια διαφορά!

Παναγιώτα Βλαντή - Νίκος Ράπτης

Ηταν λίγο πριν από την έλευση του 2009 όταν η Παναγιώτα Βλαντή εμφανίστηκε με ένα εντυπωσιακό μονόπετρο στο δάχτυλό της και όλοι άρχισαν να μιλούν για γάμο. Ολοι εκτός από την ίδια. Αν και η σχέση της με τον γνωστό οδοντίατρο Νίκο Ράπτη μετρούσε ήδη τρία χρόνια.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2006, όταν η Παναγιώτα έψαχνε έναν καλό οδοντίατρο και μια φίλη της την έστειλε στο ιατρείο του Νίκου. Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος.

Τα σύννεφα στην πολύχρονη σχέση τoυς πύκνωσαν για τα καλά τον Δεκέμβριο του 2012, λίγο πριν από τα Χριστούγεννα. Στις αρχές του 2013 η γνωστή ηθοποιός Παναγιώτα Βλαντή και ο γνωστός οδοντίατρος Νίκος Ράπτης, ακολούθησαν χωριστούς δρόμους.

Μαρία Λουίζα Βούρου - Βασίλης Εμμανουηλίδης

Την άνοιξη του 2013 χώρισε η Μαρία Λουίζα Βούρου με τον Βασίλη Εμμανουηλίδη, μετά από τρία χρόνια σχέσης.

Το μοντέλο και ο πολίστας γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2010, Μεγάλο Σάββατο στην παραλία, μέσω κοινών γνωστών και πολύ γρήγορα αναπτύχθηκε μεταξύ τους ερωτική σχέση.

Μάλιστα και οι δύο είχαν γνωρίσει τους γονείς ο ένας του άλλου και συχνά επισκέπτονταν τα πατρικά τους σπίτια μαζί και γευμάτιζαν με στενούς φίλους και συγγενείς.

Τον Νοέμβριο του 2012, ο Βασίλης πρότεινε στην Μαρία Λουίζα να μείνουν κάτω από την ίδια στέγη για να περάσει η σχέση τους σε άλλο επίπεδο.

Δυστυχώς η ζωή είχε άλλα σχέδια για το ζευγάρι, αφού οι πρώτες διαφωνίες μετά την συγκατοίκηση δεν άργησαν να έρθουν και οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν.

Παναγιώτης Μπουγιούρης - Πηνελόπη Πλάκα

Ο θυελλώδης έρωτας, του Παναγιώτη Μπουγιούρη και της Πηνελόπης Πλάκας έλαβε τέλος στις αρχές του 2013.

Μετά από ένα χρόνο σχέσης, το ζευγάρι είδε ότι πως τα «θέλω» του είναι διαφορετικά, με αποτέλεσμα να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Ο Μπουγιούρης ήθελε να προχωρήσει η σχέση ένα βήμα παραπάνω, ενώ εκείνη αισθανόταν πολύ μικρή για γάμο και παιδιά.

Η Πλάκα συζήτησε τους προβληματισμούς της με τον ηθοποιό κι αφού εκείνος επέμενε στα αρχικά του «θέλω», πήραν την απόφαση να χωρίσουν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σάρωσε ο Γιώργαρος! Σάρωσε ο Γιώργος Παπαδάκης": Όργια για τον παρουσιαστή!

Κοραλία Καράντη - Γιώργος Λιάνης

Ο δημοσιογράφος και πρώην βουλευτής, Γιώργος Λιάνης, και η ηθοποιός, Κοραλία Καράντη, ύστερα από δέκα χρόνια έγγαμου βίου αποφάσισαν να χωρίσουν, το φθινόπωρο του 2013, με τον ίδιο διακριτικό τρόπο όπως ακριβώς άρχισε και ο δεσμός τους.

Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε τον Μάιο του 2003 υπό άκρα μυστικότητα και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως πάντα κρατούσαν χαμηλούς τόνους και, μάλιστα, ο γάμος τους τελέστηκε στις 11:00 τη νύχτα για να μην τους δει κανείς!

 

Gossip

Ροή ειδήσεων

Share